Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a szeretőm, hogy óvatosnak kell lennünk?
Én vagyok a nő. Beleszerettem valakibe, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy most lépni tudjak. Komolyan gondolom vele, de mostanában sok feladatunk van a férjemmel, amik a vállalkozásunkhoz kapcsolódnak. Nem tenne jót, ha rögtön beadnám a válást. Szeretném, ha előtte elintéznénk a fontosabb feladatokat, és amikor már egyikünk sem stresszes, akkor lépnék. A szeretőm azt ígérte, hogy ezt elfogadja, mégis sürget, hogy adjam be a válást. Az is megterhelő, hogy bár sokszor elmondtam neki, hogy nem tudok vele mindennap találkozni, nála aludni, vagy kézenfogva sétálni az utcán, mégis mindig rákérdez, hogy nem lehetne-e mégis... Szeretem őt és én is mindig vele akarok lenni, de nem vagyunk már tinik, megérthetné, hogy nem megy ez ilyen egyszerűen.
30N és 28F
"Tisztelem ennyire a férjemet, magamat,"
Vágd magad alatt tovább a fát légy szíves...
Nálam is kiverted a biztosítékot!
Neked valójában nem való az élet!
Megcsalod a férjed miközben ő szétfolgozza magát,hogy a kedvedre tegyen?
Megnyugtatlak,a férjed pontosan tudja,hogy megcsalod és csak lehúzni akarod de hát ha a szar élet mellett döntöttél,hamar meg is fogod kapni,le fogsz csúszni az életben és meg is édemled mert egy ócska,szar ember vagy!
Mi az, hogy más pénzén tarott nő? Közös vállalkozás, együtt dolgoznak, még az is lehet hogy a kezdő tőkét a nő állta-majd bolond lesz a férjére hagyni mindent és lelépni.
Kérdező, szerintem gerinctelen amit csinálsz, nem kellett volna megcsalni a férjedet akkor sem, ha nem törődik már az érzelmeiddel. Ülj le, beszéljétek meg, keress fel egy ügyvéded és tedd tisztába ezt az egészet. Válj el nyugiban. Ami a szeretőt illeti, biztosan ő kell neked? Nem csak egy szimptóma, ami azt mutatja hogy rossz a házasságotok? Én egyedül akartam lenni egy ideig a válásom után. (Mondjuk én nem is csalnék meg senkit). Szerintem kezdj intézkedni, mert soha nem lesz olyan, hogy "megfelelő időpont".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!