Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeretfurdalasom van a szeretöm miatt, pedig iszonyuan megalazott, hogyan lehet ezt feldolgozni?
Ez egy hosszutavu kapcsolat volt,es nagyon sok lebukas volt a feleseg reszeröl velem, de a ferj kezzel körömmel ragaszkodott a feleseghez.En voltam a szeretö, aki mindig tartotta a szajat.Azt mondta, engem szeret, de a gyerekek miatt muszaj a ferjevel maradnia.Nem kell mondanom, hany megalazo helyzet volt, mar üzenetet se irhattam neki, nehogy valamit a ferj meglasson.Persze en mentem bele az egeszbe, nagyon szerelmes lettem, es allitolag ö is az volt..Az en sajat hazassagom is rament erre a szeretöi kapcsolatra..Aztan karacsony este egyedül voltam otthon, es a ferj facebook oldalara kirakott egy szerelmes videot a felesegeröl.Erre az en szeretöm tudjatok hogy reagalt?
valaszolt a ferjenek nyilvanosan, meghozza ugy hogy "szeretlek".Ekkor reszegen egyedül karacsonykor elborult az agyam, es elkezdtem üzengetni, majd hivogatni a szeretömet.Persze a feleseg meglatta, es elkezdtek ketten hivogatni, hogy szalljak mar le roluk.Tudom, nagyon nagyon megalazo ez a törtenet, de ezt a helyzetet csak azt tudja megerteni, akkor eleteben egyszer volt mar szeretö es szerelmes.A többiek csak azt tudjak hajtogatni, hogy micsoda ember az ilyen mint en....
Kedves utolso azt irod tanuljak az esetböl.Ez ok, de azert azt el tudod kepzelni, milyen erzes lehetett, amikor minden nap nekem mondta el hogy mennyire szeret, majd kiirta a ferjenek valaszkent hogy "szeretlek"
Nem tudom elhinni, hogy lehet valaki ennyire aljas
Nem is az bánt, hogy a feleségednek mit okoztál, és hogy oda a házasságod?
Pont úgy fájt neki is, csak ő még se érdemelte, ellenben veled.
A feldolgozás kulcsa is ez: megérdemelted. Te kerested saját magadnak.
Azt meg te se hiszed el, hogy gyerekkel együtt kellett volna a nő, te csak szerető akartál lenni, problémák nélkül.
Bocs, de annyira nem tudlak sajnálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!