Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeretfurdalasom van a szeretöm miatt, pedig iszonyuan megalazott, hogyan lehet ezt feldolgozni?
Ez egy hosszutavu kapcsolat volt,es nagyon sok lebukas volt a feleseg reszeröl velem, de a ferj kezzel körömmel ragaszkodott a feleseghez.En voltam a szeretö, aki mindig tartotta a szajat.Azt mondta, engem szeret, de a gyerekek miatt muszaj a ferjevel maradnia.Nem kell mondanom, hany megalazo helyzet volt, mar üzenetet se irhattam neki, nehogy valamit a ferj meglasson.Persze en mentem bele az egeszbe, nagyon szerelmes lettem, es allitolag ö is az volt..Az en sajat hazassagom is rament erre a szeretöi kapcsolatra..Aztan karacsony este egyedül voltam otthon, es a ferj facebook oldalara kirakott egy szerelmes videot a felesegeröl.Erre az en szeretöm tudjatok hogy reagalt?
valaszolt a ferjenek nyilvanosan, meghozza ugy hogy "szeretlek".Ekkor reszegen egyedül karacsonykor elborult az agyam, es elkezdtem üzengetni, majd hivogatni a szeretömet.Persze a feleseg meglatta, es elkezdtek ketten hivogatni, hogy szalljak mar le roluk.Tudom, nagyon nagyon megalazo ez a törtenet, de ezt a helyzetet csak azt tudja megerteni, akkor eleteben egyszer volt mar szeretö es szerelmes.A többiek csak azt tudjak hajtogatni, hogy micsoda ember az ilyen mint en....
Hazugsagra csalasra epiteni kapcsolatot rossz omen
Nincs aldas rajta
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ez egy kamu kérdés. Nézzétek meg a másik kérdését, ott érdekesmódon ő a megcsalt feleség szóval időközben nemet is váltott.
Ne is tagadd, hogy nem te írtad ezt mert az írásod, a fogalmazásod és a reakcióid ahogyan próbálod a saját igazad hajtani mind egyeznek a másik kérdésben olvasottakkal. Nagyon unalmas lehet az életed, ha itt hergeled az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!