Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeretfurdalasom van a szeretöm miatt, pedig iszonyuan megalazott, hogyan lehet ezt feldolgozni?
Ez egy hosszutavu kapcsolat volt,es nagyon sok lebukas volt a feleseg reszeröl velem, de a ferj kezzel körömmel ragaszkodott a feleseghez.En voltam a szeretö, aki mindig tartotta a szajat.Azt mondta, engem szeret, de a gyerekek miatt muszaj a ferjevel maradnia.Nem kell mondanom, hany megalazo helyzet volt, mar üzenetet se irhattam neki, nehogy valamit a ferj meglasson.Persze en mentem bele az egeszbe, nagyon szerelmes lettem, es allitolag ö is az volt..Az en sajat hazassagom is rament erre a szeretöi kapcsolatra..Aztan karacsony este egyedül voltam otthon, es a ferj facebook oldalara kirakott egy szerelmes videot a felesegeröl.Erre az en szeretöm tudjatok hogy reagalt?
valaszolt a ferjenek nyilvanosan, meghozza ugy hogy "szeretlek".Ekkor reszegen egyedül karacsonykor elborult az agyam, es elkezdtem üzengetni, majd hivogatni a szeretömet.Persze a feleseg meglatta, es elkezdtek ketten hivogatni, hogy szalljak mar le roluk.Tudom, nagyon nagyon megalazo ez a törtenet, de ezt a helyzetet csak azt tudja megerteni, akkor eleteben egyszer volt mar szeretö es szerelmes.A többiek csak azt tudjak hajtogatni, hogy micsoda ember az ilyen mint en....
kívánom, hogy egyszer megertsd a különbséget lángoló szerelem, és elmélyült, monoton, stabil szeretet között..
Addig is, ne igyál. Szedd össze magad. Fogalkozz a gyermekeddel, lehetőségeihez és korahoz mérten vidd el olyan helyekre ahol Ő jol szorakozik. szzksege van az apjára, és nem iszákos lelki roncskent.
legyél APA.
Tobbek között megismerhetsz olyan helyeken olyan egyedülálló nőket, akik értik a mindennapos problémáidat, es van közös pont az eletetekben a szexen kivul.
ami fontos:
ha megismersz valakit ne az exedrol
panaszkodj.
adj magadra. legyel igényes. ez elobb utobb a lelkedre is jo hatással lesz.
ivas helyett kezdj el pl fozni, tanulj , fejleszd magad. vonzó,ha egy pasi jól főz, és az, hogy fortélyokat tanulsz a konyhában,talan a figyelmed is leköti.
vagy keress más hobbit. Gondolom voltál már szerelmes, erezted magad pocsekul, de az idő segitett azokon is...
24-es vagyok gyorsan reflektalok mert rohanok
Szoval anelkul h meg melyebben belemennek a dologba en nem tudom az altalad vazolt szituaciot elkepzelni mert sosem voltam, es sosem lennek szereto.
Egy szereto (az enyem legalabbis) nem varja el h utaljam a ferjem, vagy h azt hazudjam h nem szeretem, nem vagna ki balhet azon h a sajat ferjemnek azt irom h szeretlek mert tisztaban van a sajat statuszaval, ergo nem akar tobbet mint amit kaphat. O szeretokent keres nelkul tiszteletben tartja a maganeletem es nem turkal benne, nem feszegeti a hatarait, es nem dramazik csak szeret ugy ahogy vagyok, mert ugyan nem o kereste ezt a helyzetet-de o vallalta.
Ha szereto lennek az eletben nem reklamalnek azon h a ferj szereti a feleseget, aki mellesleg a gyerekei anyja mert akkor en valasztottam es vallaltam volna a helyzetet. A szereto egy statusz van funkcioja, de a funkcio az semmi egy teljes hazassaghoz kepest. Persze, van benne szeretet meg szerelem de mint fentebb irtam ezt nem lehet egy lapon emliteni a hazassagommal.
A vilagon ketfele ember letezik: az aldozat es a vadasz. En ez utobbi vagyok, ezert kerulok ilyen helyzeteket, neked pedig ez igy tokjo megalkuvas mert mondjuk ahelyett h kerestel volna egy teljes erteku kapcsolatot beerted szeretoseggel-az pedig ezzel jar.
53 as valaszolo.koszonom.barmivel emiatt ä nö Miatt valtunk ELvegleg ä felesegemmel..nem lesz egyszeru kiheverni. Ido. Ami Majd talan segit.az Biztos Hogy Engem tobbet nem lát ä szeretom.meg akkor se ja egyedul venulok meg. De Ez volt az ä Pont Amit mar Sosetudtam volna megbocsatani 🌙
🎇➖🍖🍖🍖🍖➖👈
🎇🎇🎇🔥🔥🎇🎇🎇
🎇🎇🔥🔥🔥🔥🎇🎇
24-es vagyok
Oke, igy erthetobb a merged leven en mindig oszinten megmondtam neki h szeretem a ferjem. Mindettol fuggetlenul sztem lepj tul ezen valahogy mert ennyit az egesz nem er, bosszut allni pedig tenyleg mindennek a legalja. Lepj tul rajta, ignorald, keress magadnak egy oszinte baratnot ezt pedig vedd tanuloleckenek a jovore nezve.
A szerelmek elmulnak, par honap es visszanezve az egeszen csak rohogni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!