Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este céges vacsora, de a szeretőm is ma akar találkozni? Hogy lépjek le?
A párommal megyek, egy művelődési házban lesz tartva. A szeretőm is ma este akar találkozni és felek, ha nem megyek bele akkor kitálal a páromnak.
Arra gondoltam, hogy megmondom wc-re megyek csak el és meglépek a helyről, majd másnap azt mondom a páromnak, hogy csak arra emlékszem, hogy elmentem wc-re és az utcán egy padon ébredtem. Ez mennyire hihető? Vagy mit találjak ki mégis?
"csak arra emlékszem, hogy elmentem wc-re és az utcán egy padon ébredtem. Ez mennyire hihető?"
Szerintem ennél még az is jobb, ha simán megmondod, h a szeretődhöz mentél. 😎
Szerintem inkább azt mondjad, hogy kifele menet elbotlottál egy medvebőrbe, és kitört az első fogad. Érthető okokból nem akartál vele fogatlanul találkozni, se a társaságba visszamenni, így elmentél inkább Ausztriába, egy non-stop fogászatra, és megcsináltattad. Ha harapásnyomot lát rajtad, akkor az csak azért van, mert teszteltétek a fogat betétel előtt. A karomnyomok meg a medvére esés miatt vannak.
Ezt biztosan elhinné.
Esetleg valami normális választ is kaphatnék?
Már rég elhagytam volna, ha a szeretőm összejönne velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!