Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar?
Naiv kislány vagy még. Egy jó d..gásért a pasik képesek a csillagot is lehozni neked.
Első randi MINDIG nyilvános helyen történik!
Fel ne menj hozzá! Normális vagy??!!
35/F
az igen, nekem meg válaszolni sem válaszolnak egyáltalán... lehet, nekem is 19-eseknél kellene kezdenem.
Amúgy mit írt a pasi?
"csak ha felvetem a nyilvános helyen levő randizást lehet megsértődik"
Ez játszma; manipulálni akar vele. Ne menj bele a játékába. Ha tisztelne; nem akarna egyből a lakására hívni. Egy hét után. Hagyd ezt az embert. Nem értékel téged.
“Szerintetek mit akar?”
Na, vajon?
Első randin ne menj még fel a lakására!
Sajnos egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy első randin a férfit (ő 28, én 25 voltam akkor) felhívtam a lakásomra, azért hogy beszélgessünk, esetleg megnézzünk egy filmet. Hát, nem végződött túl jól, majdnem megerőszakolt. Előtte amúgy egyszer sem találkoztunk, csak facebookon írtunk egymásnak, ahol nem mellesleg nagyon kedves, aranyos férfinek tűnt. Sajnos nem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!