Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen miért nem tudja egy férfi, hogy mit akar?
20 éves vagyok és a korosztályomban a pasik tök éretlenek. Most egy majd 26 éves sráccal találkozgatok és néha bókol meg azt érzem fontos vagyok, aztán napokig alig reagál ha pl írok neki facen, aztán megint fontos leszek.
Egyébként mielőtt azzal jönnétek, hogy csak szexet akar nem hiszem, mert mondta is, hogy neki idő kell mire kialakul valami, ráadásul másik nő biztos nincs a képen, mert időben is összehozhatatlan lenne.
Komolyan hány éves kortól értek pasik?😂 (tény mindenki más)
Ugyanazt tudom írni, mint egy nemrég feltett, hasonló kérdéshez:
""Egyáltalán nem vonz a saját korosztályom semmilyen szempontbol, borzasztóan éretlenek, semmi férfiasság nincs bennük."
Eddig csak éretlen kislányoktól hallottam ilyen szöveget. Srácok és értelmes nők, ti hogy vagytok vele?"
A huszonéves korosztályban lévő pasik pont annyira érettek, mint a huszonéves korosztályban lévő nők. Attól, hogy előadod a komolyat, az írásképed még elég árulkodó marad.
A kérdést fordítva is feltehetnéd, hasonló szinten általánosítóan: A huszonéves lányok miért nem veszik észre, ha csak tartalékban tartják őket a srácok?
Röviden: A srác pontosan tudja, hogy mit akar tőled. Neked nem esik csak le.
Te is eretlen vagy ugyanugy.
Nem vagy fontos neki. Ennek semmi koze az erettseghez. Neha jo vagy elovenni, de nagyon nem akar.
Teljesen egyénfüggő! Mondjuk én sem voltam valami komoly*** 20 évesen, de azért már húsz vége közepe-vége felé már kacérkodtam a gondolattal, hogy komolyat*** akarok.
***Komolyságra értem, hogy CSALÁDOT, GYEREK(eket). Addig is monogám és kapcsolatpárti típusú emberke voltam, most sem gondolkozok másként (szexkapcsolat nem megy), csak kicsit ódzkodtam a felelősségvállalástól!
Nekem nemrég ért véget egy 32 éves pasival a kapcsolatom,aki 8 évvel idősebb nálam.A szentem cseszte magától elmondani,hogy hoppá,fél év után rájött,hogy mégse velem akar megöregedni(pedig az elején se árultam zsákba macskát,elmondtam,mit akarok).
Szóval nem kor függvénye,de ilyen írásképpel még erősen infantilis az illető.
Na,én pl. mindig is koravénnek mondott voltam gondolkodás tekintetében,sose jöttem ki jól a korosztályommal nagy általánosságban(most már ez kezd változni,ahogy telik az idő).Na meg 12 évesen volt ilyen írásom,mint most Neked,a smile-t kivéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!