Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy férfi nővel sosem akar barátkozni? Ez csak hazugság?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 04:37
1/14 anonim válasza:
Szerintem hazugság. Van férfi barátom aki egy időben nekem kimondottan tetszett is, de kedvesen a tudtomra adta, hogy csak barátok lehetünk. :/ Pedig heteró úgyhogy még csak azt se lehet mondani hogy csaka meleg pasik akarnak barátkozni nőkkel.
2/14 anonim válasza:
Nekem vannak női barátaim.
Mondjuk finoman szólva egyik se egy quelle katalógusból való, ha egy nő megreked a barát fokozatban itt lehet a hiba.
Szép nőnek meg barátai....az kizárt.
Eleve nem hozzáférhető a konkurencia miatt, illetve van 1 barátja, 2 dugópajti, 3 szomszéd, stb.
Aztán van kivétel, de az ritka.
3/14 anonim válasza:
Szép nőként a két legjobb barátom férfi, már lassan 15 éve. Soha nem mozdultak rám, mindekinek családja, barátnője van
4/14 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy és miért barátkozik. Baráti kör, munkatárs, lakókörnyezetbe tartozó nők, csak emberek és nem nők. Dugni akarok, ezen körökön kívülről. Semmi szükségem családi botrányra.
5/14 anonim válasza:
A legjobb barátom egy exem. 17 éve vagyunk barátok ennyi idő alatt csak feladta ha mást is akart még.
6/14 anonim válasza:
Pasifüggő szerintem. Én félreértések elkerülése végett is kerülöm. Van egy lány aki nagyon szimpatikus, és tudom én is neki, nagyon jókat tudunk beszélgetni, ha véletlenül összefutunk, nagyon egyforma a gondolkodásmódunk, de nem akarom keresni, mert a pasija féltékeny típus, félreértené. Lehet, ő is. Szóval nálam nem megszokott ez.
7/14 anonim válasza:
Alapon nem akar, de ha úgy jön ki, akkor nem gond. De elég sok a "barát" pasikból reménykedő is, hátha lesz alkalma egyszer...
8/14 anonim válasza:
Kérdés, mit takar egy adott barátság.
9/14 anonim válasza:
"Barátság nőkkel csak holdfénye lehet a szerelemnek.
A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással." Jules Renard
Osztom e remek elme gondolatait.
10/14 anonim válasza:
Rám igaz. De én férfivel se akarok barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!