Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz hogy férfi nővel sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy férfi nővel sosem akar barátkozni? Ez csak hazugság?

Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 04:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem hazugság. Van férfi barátom aki egy időben nekem kimondottan tetszett is, de kedvesen a tudtomra adta, hogy csak barátok lehetünk. :/ Pedig heteró úgyhogy még csak azt se lehet mondani hogy csaka meleg pasik akarnak barátkozni nőkkel.
2018. jan. 4. 05:06
 2/14 anonim ***** válasza:
27%

Nekem vannak női barátaim.

Mondjuk finoman szólva egyik se egy quelle katalógusból való, ha egy nő megreked a barát fokozatban itt lehet a hiba.

Szép nőnek meg barátai....az kizárt.

Eleve nem hozzáférhető a konkurencia miatt, illetve van 1 barátja, 2 dugópajti, 3 szomszéd, stb.

Aztán van kivétel, de az ritka.

2018. jan. 4. 05:29
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Szép nőként a két legjobb barátom férfi, már lassan 15 éve. Soha nem mozdultak rám, mindekinek családja, barátnője van
2018. jan. 4. 06:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki hogy és miért barátkozik. Baráti kör, munkatárs, lakókörnyezetbe tartozó nők, csak emberek és nem nők. Dugni akarok, ezen körökön kívülről. Semmi szükségem családi botrányra.
2018. jan. 4. 07:39
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
A legjobb barátom egy exem. 17 éve vagyunk barátok ennyi idő alatt csak feladta ha mást is akart még.
2018. jan. 4. 07:59
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Pasifüggő szerintem. Én félreértések elkerülése végett is kerülöm. Van egy lány aki nagyon szimpatikus, és tudom én is neki, nagyon jókat tudunk beszélgetni, ha véletlenül összefutunk, nagyon egyforma a gondolkodásmódunk, de nem akarom keresni, mert a pasija féltékeny típus, félreértené. Lehet, ő is. Szóval nálam nem megszokott ez.
2018. jan. 4. 08:22
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Alapon nem akar, de ha úgy jön ki, akkor nem gond. De elég sok a "barát" pasikból reménykedő is, hátha lesz alkalma egyszer...
2018. jan. 4. 08:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdés, mit takar egy adott barátság.
2018. jan. 4. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

"Barátság nőkkel csak holdfénye lehet a szerelemnek.

A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással." Jules Renard

Osztom e remek elme gondolatait.

2018. jan. 4. 10:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Rám igaz. De én férfivel se akarok barátkozni.
2018. jan. 4. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!