Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy férfi nővel sosem akar barátkozni? Ez csak hazugság?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 04:37
11/14 anonim 

válasza:

Vannak férfi barátaim/haverjaim (nem sok, 3 összesen), akik az égvilágon semmit nem akarnak és én sem tőlük. De tény, hogy csínján kell bánni a témakörrel, mert az egyik fél könnyen félreértelmezheti.
12/14 anonim 

válasza:

Szerintem érzékelhető, ha a nő és férfi között van egy “szikra”. Ilyenkor lehet erre számítani, még ha tagadják is. Más esetben ha nincs vonzalom (mert nem minden ember olyan, hogy fűt-fát megakar d#gni, ami csak a közelébe kerül), akkor nem lehet több barátságnál, meglehet az hogy a férfinek más oka is lehet arra, hogy keresse valakinek a társaságát, nem a szexuális vonzalom az egyedüli ok erre, nem dzsungelben élünk!
13/14 anonim 

válasza:

Én mindig azt gondolom, hogy ezt azok állítják, akik alapból nem tudnak barátkozni, nem lehetnek valami túl jól szocializáltak. Ilyenkor úgyan így ki lehetne jelenteni azt is, hogy “nő nővel nem tud barátkozni a folyamatos szerelmi féltékenység, rivalizálás miatt”. De ezt is mindenki másként kezeli!
14/14 anonim 

válasza:

Hazugság, legalábbis engem nem egyszer raktak már friendzone-ba heteró pasik :D
A komplett baráti köröm pasikból áll, sose akartak tőlem semmit.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!