Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kamuzik vagy én üldöztem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuzik vagy én üldöztem el?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy győri pasival már x ideje egy közösségi hálón. Többször beszéltem vele már webcamerán. Első webcamerázásnál kiderült, hogy nem ő volt a képen, a skype profilon is az a kép volt, mint az ismerkedős portálon kint... De nem is tagadta, viszont jól elbeszélgettünk és eléggé jól elvoltunk. Állítása szerint tök nagy érzelmek születtek benne, minden nap keresett, hívogatott, addig a pillanatig míg 2 hónap után eltűnt egyszer kb 10 napra. Viszont ezidő alatt nem keresett. Egy sort nem írt, pedig tudta, hogy nekem ez fontos. Egyből írtam neki, hogy nő van a dologban vagy ez egy kamu skype profil az eltitkolt családja mellett? Azzal magyarázta, hogy nem, nincs senki csak gondjai akadtak. Aztután tovább hívogatott, keresett minden nap. Amúgy hozzáteszem az eltűnése után már nem mentek ilyen szépen és jól a dolgok, nagyon komolyan elkezdtem bizalmatlankodni, panaszkodni és szóvá is tette, hogy mindig, amikor felhív csak a panaszkodást kapja tőlem. Dehát, ha egyszer okot adott rá és nem tudtam már úgy tekinteni rá, mivel én úgy gondolom, ha valakit fontos nekünk, nem hagyjuk magára egy napra sem. Legalább egy sms. Megjegyzés: Amikor feljött, állandóan webcamsexelni akart, mert mondta, hogy nem volt nővel már miattam két hónapja, és ha meglát, mindig megkíván és nem emiatt jár fel velem beszélni, de nem tehet róla. Elutasítottam, mert én nem akartam ezt, nem csináltam vele ilyesmit és azóta nem keres. Néha látom online, de nem ír. Törölni, nem törölt. Pár napja levette a fals skype képet, fekete hátteret állított be.

Mondjuk én azt sem értettem, hogy még nem is találkoztunk, de a már barátnőjeként hivatkozott rám 2 hónap után és ezt sem tartottam normálisnak.

Szerintetek skizofrén vagy családja van vagy szimplán beteg mentálisan?

Bár lehet én üldöztem el a viselkedésemmel végül, mármint, hogy elutasító és gyanakvó voltam.

Budapestről nem nagyon tudom egy győri ember életét nyomonkövetni.

Mondjuk tudnék róla képet mutatni, de szerintem ebből semmit nem lehet leszűrni.

2017. márc. 28. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
99% hogy családja van csak hát szegény unatkozik, valahogy próbálja feldobni a szürke hétköznapokat. Ha komolyan érdekelnéd már találkoztatok volna.
2017. márc. 28. 10:22
 2/10 Missi_Key ***** válasza:
0%

Lehet hogy meghalt az anyja vagy kórhàzban feküdt....de téged mindig fel kell hivjon mert te mindennél fontosabb vagy, igaz....egoista dög :D

Az hogy csak szexet akar viszont àrulkodó...szetintem megunta a hisztidet

2017. márc. 28. 10:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont meghalt az anyja, de van ideje skypeon lógni? :D Ne légy ennyire cőke.... :D
2017. márc. 28. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Van egy egyszerű alapszabálya a netes ismerkedésnek: találkozni kell mielőbb. Aki ettől elzárkózik, az kamu, vagy csak unaloműzőnek használ. Győr-Budapest nem áthidalhatatlan távolság, elég hihetetlen, hogy hónapok alatt egy találkozást sem sikerült összehozni.

A netes írogatás a világ legkényelmesebb dolga, akkor szán rád időt, amikor épp kedve van, nem kell kimozdulnia a kényelmes karosszékből. Ideális unaloműző, 0 energiabefektetéssel. Aki csak annyit szán rád, az nem vesz komolyan. A valós ismerkedési szándék ott kezdődik, hogy ténylegesen fordít rád időt, energiát, pénzt (és itt az utazás költségére gondolok, nem másra). Ha meg eltűnik 10 napra szó nélkül, akkor garantáltan nem vesz emberszámba, te csak egy virtuális játszótárs vagy számára, olyan, mint egy számítógépes játék, amit elővesz, ha kedve és ideje van, de ennyi.

Hagyd a fenébe és keress olyat, aki tényleg ismerkedni akar és tesz is ezért!

2017. márc. 28. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak egy lúzer, akinek abból áll az élete, hogy neten összeszed nőked majd ráveszi, hogy a kamera elött szexeljenek, ezért képes velük naponta beszélgetni. Valószínűleg párhuzamosan több nőt is szédít. Ha egy ideig nem kapja meg, akkor simán továbbáll, de ha megkapja akkor is
2017. márc. 28. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Sztem vagy nős és ezért igy kênyelmesebb neki a dolog vagy bnője van valameik a kettő közül!Am ên a helyedben húztam volna az agyàt kicsit aztàn leléptem volna skyprol !:D
2017. márc. 28. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Eleve hogy lehet megunni a màsikat mikor még csak ismerkedtek ilyen nincs !Akkor az ember kivàncsi a másikra és megpróbàlja megoldani a talit mégha óràkat kell vonatoznia hogy tudjatok talizni!:D
2017. márc. 28. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem pont azt mondta, mikor megismerkedtünk, hogy ő nem looser, hogy így szedjen fel nőket, mármint neten és legyünk csak barátok. És azt is mondta, még soha nem volt netről barátnője.

Aztán látott webcamerán és azt mondta, hogy igazából nem gondolta, hogy ennyire kis szép vagyok. És ezt a nem looser dolgot még azelőtt mondta, mielőtt látott volna.

Mi erről a véleményetek?

2017. márc. 30. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Megmondta csak baràtok !Ha többet akarna akkor màr kezdeményezte volna a talit!Sztem csak kellemes beszêlgető partner kellett neki !
2017. márc. 30. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze webcam szexet akar és nem volt még netes nője? Hát hogye......Más képet kar fel? Én már itt hanyagoltam volna. Amúgy nem Vagy a barátnője, ne kéregesd számon.
2017. máj. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!