Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen srác vagy kamuzik?
Figyelt kérdés
30 éves,elvileg 8 barátnője volt,mindegyik szépségkirálynő,hosstes,meg ilyen olyan szépségek.. évekig voltak együtt,volt akivel össze is költöztek,
de emellett pl,megijedt amikor egy fehérnemű boltba mentünk be és a nőkről,randizásról szinte semmit nem tud,mindig elkésik a randikról és sok olyan dolgot furcsáll ami egy kapcsolatban alap dolgok,sms,telefonálás...
létezik ilyen?
2013. szept. 16. 14:33
2/14 anonim válasza:
igen létezik. úgy hívják hogy HAZUDÓS P*CS!!
3/14 anonim válasza:
Egyértelműen hazudik. De szerintem erre már magadtól is rájöttél a tények alapján. Tudod van az a mondás, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Nos szerintem utolérted. Üdv!
4/14 anonim válasza:
Miért lenne? Én is épp dugom a 16. csajt ma miközben ezt írom, vagy ez a 17-et? Attól függ kettejük közül melyik feküdt elém hamarabb...True story:D
6/14 A kérdező kommentje:
és mindig olyanokkal jön,hogy az exeivel ezt meg ezt sosem csinálták,tehát akkor semmit nem csináltak
2013. szept. 16. 14:46
7/14 anonim válasza:
Lehet h sose volt barátnője, viszont ha ezt bevallaná, nem is lenne ezután se.
8/14 anonim válasza:
Olyan is létezik akibe belecsap a villám csak ritka
9/14 anonim válasza:
Szerencsétlen srác még a maga által faragott maszkot se tudja rendesen maga előtt tartani?
Ha igaz, amit írsz, akkor a srácnak nem sok tapasztalata lehet.
10/14 A kérdező kommentje:
az exével 5 évig voltak együtt,bár előtte meg azt mondta,hogy 4 évig,meg folyton felhozza őket,mert eszébe jutott egy sztori,de én ne beszéljek az exeimről mert szarul esik neki
2013. szept. 16. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!