Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác kivel a legjobb haverok vagyunk és én is bejövök neki, de honnan tudom h nem cs kamuzik?
Első kérdésedre válaszolva:
A kamuzást nagyon könnyen észre lehet venni. A szavak mögött érzelemnek is kell tartózkodnia. Ezt pedig érzed! Például szeret veled lenni és sokszor. Szereti a társaságod, jókat beszélgettek. Emlékezz az arcára, amikor "vallomást" tett. Belemert a szemedbe nézni? Zavarban volt? Félt? Ezek alapján te is eltudod dönteni, tényleg szeret-e.
A második kérdésre:
Nem kell mindig neked járni a kedvében. Fontos, hogy az ő részéről is jöjjön figyelem, kedvesség. Állítólag randira a fiú hívja meg a lányt - de ez a XXI. század! Ha úgy érzed, hogy tényleg szeret, akkor menjetek el sétálni stb. De azért ne te hívd el fagyizni... tehát tartsd meg a határt. Hogyha elhív bárhova, menj el vele és LÉGY ŐSZINTE! Ez a legfontosabb. Ha nem vagy őszinte, elveszik a bizalom és a bizalom a legfőbb léce egy kapcsolatnak. De az őszinteség alatt nem azt értem, hogy 4 oldalas e-mailt kell írnod neki, hogy mennyire szereted. :P Tehát légy önmagad! Bármilyen helyzetben is legyetek.
koce h segitettél!!
hát mikor vallomást tesz ak nem mindig néz a szemembe....
tegnap is ő hivott h talizzunk és persze én rohantam is....:)csak h éngem ő nem szeret cs én őtet de ezt ő nem tudja mert evel a sráccal én jártam is és azota még mindig szeretem..:(néha nem is tudok vele mit beszélni de a tobbi haverjáwal szinte n birjuk abbahagyni a dumit xal....ezen még csixolnom kellllllll.....!!!
Ezesetben azt javaslom, hogy keress valakit, aki szerelmes lesz beléd. Csak a saját hited, lelkesedésed, önbecsülésed fog tönkre menni, ha nem lépsz tovább.
Ha nem szeret, akkor nem szeret, biztosan találsz mást aki igen. Maradjatok meg csak barátok. Bár gondolom igen nehéz lehet, hogy sokat vagytok együtt. Egy pasi, ha tetszel neki, meg fog hódítani!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!