Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök az egyik haveromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök az egyik haveromnak, de nekem az ő legjobb haverja tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy én is tetszem a haverjának, ezt most nem részletezem, de nem csak jelekből. Viszont nem akarom, hogy emiatt szétmenjen az ő, vagy a mi barátságunk. És szerintem ő is ettől tart, ezért nem közeledik felém már. Mi tévő legyek?
2010. jún. 26. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy igaz barát megérti, ha a lány nem őt, hanem a barátját választotta. Tehát ha jó barátok, nem fognak összeveszni miattad. Viszont ha összevesznek, akkor nem is voltak olyan jó barátok, mint hitték.
2010. jún. 26. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, köszi, ebben tényleg van valami. De attól még félek, rosszul érezném magam miatta. Főleg, hogy szegény olyan nehezen tud csajozni. De ennek elenére sem őt választanám, csak barátnak tudom elképzelni.
2010. jún. 26. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
A barátságnak már amúgy is lőttek.
2010. jún. 26. 21:33
 4/6 anonim válasza:

szerintem melegek vagytok.....

irja valahol h lany vagy fiu vagy?:S

2010. jún. 26. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen persze, hogyne csakis melegek vagyunk... -.-"

Én lány vagyok, ők fiúk..

És nem is 15 évesek,(vagy még kisebbek) ezért itt már komoly barátságról/haverságról van szó, nem csak olyan jött-ment -ről.

2010. jún. 26. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Emberfüggő. Meg attól, hogy ő mit várt tőled.

De ez egész egyszerűen úgy működik, hogy ha te lépsz valamit, akkor arra majd nyilván lesz valami reakció az ő részéről, lehet hogy semmi, lehet hogy máshogy áll majd hozzád, lehet, hogy bevágja a durcát, de már olyan is volt, hogy valaki emiatt elvágta a torkát a csajnak :P

A lényeg az, hogy azt, hogy a barátod mire hogy fog reagálni, azt itt látatlanban senki nem fogja tudni neked megmondani. Te csak a saját döntésedet tudod kontrollálni, nem az ő reakcióit.

2010. jún. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!