Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök az egyik haveromnak, de nekem az ő legjobb haverja tetszik. Mit csináljak?
szerintem melegek vagytok.....
irja valahol h lany vagy fiu vagy?:S
Igen persze, hogyne csakis melegek vagyunk... -.-"
Én lány vagyok, ők fiúk..
És nem is 15 évesek,(vagy még kisebbek) ezért itt már komoly barátságról/haverságról van szó, nem csak olyan jött-ment -ről.
Emberfüggő. Meg attól, hogy ő mit várt tőled.
De ez egész egyszerűen úgy működik, hogy ha te lépsz valamit, akkor arra majd nyilván lesz valami reakció az ő részéről, lehet hogy semmi, lehet hogy máshogy áll majd hozzád, lehet, hogy bevágja a durcát, de már olyan is volt, hogy valaki emiatt elvágta a torkát a csajnak :P
A lényeg az, hogy azt, hogy a barátod mire hogy fog reagálni, azt itt látatlanban senki nem fogja tudni neked megmondani. Te csak a saját döntésedet tudod kontrollálni, nem az ő reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!