Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is összejött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is összejött a srácnak vagy csak kamuzik?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytársam mesélte,

-akivel amúgy nem tartom a kapcsolatot csak a 10 éves évforduló alkalmával ütköztünk,-

hogy nemrég összejött egy csajjal a következőképpen.

Egy haverja titkárnőjét szedte fel,amikor a sráchoz ment az irodába. Korábban már volt ott egyszer, a titkárnő tudta, hogy a főnöke haverja, de nem volt semmi flört vagy ismerkedés.

Köszönt, mondta a csajnak, hogy a sráchoz jött.

Mondta neki a csaj,

-aki egyébként 30 éves, az osztálytársam 28- , hogy pár perc múlva visszaér a srác addig üljön le.

Egy perc csönd után a titkárnő odaszólt az osztálytársamnak:

"Mi jár a fejedben? A múltkor beszédesebb voltál."

Gyerek mondja:

"Biztos tudni akarod?"

"Igen"

"Hát jó! Képzeletben veled szeretkeztem. Már majdnem befejeztem, de félbeszakítottál."

Csaj állítólag beszakadt a röhögéstől és elpirult.

"Hát, de egy mocskos alak vagy te!"

gyerek:

"Te akartad tudni":)

Aznap este együtt vacsoráztak és azóta állítólag együtt vannak.

Szerintetek igaz?

A gyerek amúgy már középsuliban is több csajjal járt.

Csak úgy jött:) azt mondta

Szerinte azért jöhetett be, mert végül is nem ő mondta, hanem a csaj akarta tudni, hogy mire gondol:) és mivel azt mondta, hogy "képzeletben épp veled szeretkezem",

a csaj egy pillanatra akarva akaratlanul, de elképzelte, hogy ők ketten szeretkeznek, tehát az elméje összekapcsolta őt a szexxel. És mivel nem bunkó volt a srác, hanem jófej, vonzalmat gerjesztett az őszintesége.

2013. okt. 18. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a lazasághoz társult már egy szimpátia,akkor akár működhetett is.
2013. okt. 18. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem "A múltkor beszédesebb voltál." mondat a kulcs. A csaj már előző alkalommal felfigyelt a pasira, és azért érdeklődött a csönd beálltával... gyakorlatilag adott egy "jelet", a pasi vette, és ennyi...
2013. okt. 18. 21:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ilyeneket lehet mondani egy nőnek?:)
2013. okt. 18. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a nő már ez előtt is érdeklődött utána, szóval ez csak a lökés volt, ami elindította a dolgot. Egyébként simán elképzelhető.
2013. okt. 18. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha megvan az érdeklődés a nő részéről (itt megvolt) akkor lehet mondani. Bár ehhez kell egy adag emberismeret is, hogy levedd, hogy nem valami prűd csaj-e, mert akkor rosszul jársz :)
2013. okt. 18. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Most regényt akartam írni,de legyen :KAMU
2013. okt. 18. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet igaz! Ez így még nekem is bejönne!
2013. okt. 19. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hányszor mondjam még? Nem a duma számít. Ha bradpitt vagy akár le is k*rvázhatod, akkor is bejössz neki: "barátnöim meg fognak pukkadni ha megtudják kit szoptam le" :)
2013. okt. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!