Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen miért nem tudja egy férfi, hogy mit akar?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és a korosztályomban a pasik tök éretlenek. Most egy majd 26 éves sráccal találkozgatok és néha bókol meg azt érzem fontos vagyok, aztán napokig alig reagál ha pl írok neki facen, aztán megint fontos leszek.
Egyébként mielőtt azzal jönnétek, hogy csak szexet akar nem hiszem, mert mondta is, hogy neki idő kell mire kialakul valami, ráadásul másik nő biztos nincs a képen, mert időben is összehozhatatlan lenne.
Komolyan hány éves kortól értek pasik?😂 (tény mindenki más)
2018. márc. 27. 00:57
11/13 anonim válasza:
És te hány évesen leszel érett? Attól, hogy nem reagál neked azonnal Facebookon, még nem jelenti azt, hogy nem vagy fontos a számára, csak tudod nem mindenki lóg az interneten 24 órákat.
12/13 Sunshinedoll válasza:
Mert ezek a fajták soha a büdös életben nem voltak felelősek semmiért, még a saját viselkedésükért sem és az érzelmi intelligenciájuk a béka segge alatt van.
13/13 anonim válasza:
Szerintem én már annyi idősen érett voltam. :) Most, így 30 évesen meg természetesen tudom mit akarok, kivel, csak még potenciális jelölt nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!