Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak ismerkedős időszakban miből lehet leszűrni, hogy a férfi komolyan gondolja-e, vagy csak szexet akar?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 11:03
1/6 anonim válasza:
Semmiből, vagy legalábbis esetemben mindig rossz következtetéseket vontak le a nők. Rólam már többször feltételezték ,hogy csak szexet akarok, miközben komolyan gondoltam, azt hitték, hogy azért vagyok olyan kedves meg figyelmes velük, hogy a bugyijukba jussak, pedig nem erről volt szó. Amikor meg csak szexet akartam és ezt ki is mondtam, akkor simán lefeküdtek velem, aztán meg felháborodtak amikor továbbléptem, mert hogy ők azt hitték, hogy komolyan gondolom...Nők...
2/6 anonim válasza:
Sok őszinte nyílt kommunikációból, odafigyelésből, érdeklődésből, keresésből, együtt töltött idők minőségéből.
3/6 anonim válasza:
Garancia semmire nincsen. Meg kell ismerni, figyelni.
4/6 anonim válasza:
Miért fontos?
A szex nem rossz dolog, normális, ha nőként te is élvezed. Akkor szexelj vele, amikor te is akarod. Amikor úgy érzed, hogy annyira kívánod, hogy ha csak az egy alkalom lesz, akkor is megéri. Ha nem lesz folytatása: gazdagabb vagy egy kellemes emlékkel.
Aki ezt nem tudja/akarja kivárni, az meg menjen. Nem kötelező nekünk mindenkivel ágyba bújni, aki meghívott egy-két kávéra.
5/6 anonim válasza:
Így van, ahogy #4 írja. Vannak pl olyan férfiak, akikkel nagyon megvan a kémia, de emberileg nem érzem az összhangot, vagy nem tudnék megbízni benne. Ilyenkor miért ne lehetne legalább egy jót szexelni? Ha már komolyat úgyse akarnék/vagy ő nem akarna. Nem kell ezeket a dolgokat túlagyalni.
6/6 anonim válasza:
4es 5ös igazat írnak.
Nem kell túlagyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!