Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizni akar, vagy csak " azt " akarja?
Nem tudom, hogy megvolt-e már a felvilágosító óra, de általában akik párkapcsolatban élnek és szeretik egymást, azok le szoktak ám feküdni. Most már tudod, ha nem szeretnél lefeküdni vele, akkor ne találkozz vele soha többet, mert készpénznek veheted, hogy ő lefeküdne veled.
31/f
"mondta, hogy egyszer megnézhetném a lakását..."
Ezt kajak bevetem egyszer, soha nem invitáltam még így senkit szexre. :D Hát ez jó, szerintem a lakásában van egy jó nagy ágy is, ami különösen szép lehet, főként azt akarja neked mutogatni. Minél közelebbről.
Mi veszíteni valód van,ha megnézed? Ha szexet akar, akkor max. pofon baxod, és lelépsz, ha nem, akkor minden heppi.
En rendizni is akarok, s szexelni is, akkor most engem hova teszel. Igaza van a srácnak, aki nyilvan le lett pontozva, azismerkedesbe beletartozik a szex is. Nem feltetlen az elso randin, annak nem vagyok a hive en sem, de azert masodik harmadikon mar minden tovabbi nelkul.
Ha ez ha tenyleg igy hangzott, el kicsit gyanus. En azt szoktam mondni, hogy nezzunk meg egy filmet, s megnyugtatom, hogy filmnezesre gondoltam s nem szexre. Aztan mikor mar ott van, akkor persze, hogy beprobalkozok, utasitson vissza mikor egy oran keresztul ment a csok, meg a simogatas. Csak ra kell fogni, hogy spontan volt az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!