Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar eljönni a csaj randizni?
Gimibe jártunk együtt kb 4 ève akkor nagyon kövér volt viccen kívül kb 100 kg meg volt pár napja bele futottam egy szórakozó helyen meg se ismertem nagyon bomba csaj lett belőle hosszú fekete haj hosszú combok feszes fenék szilikon cicik kb 50 kg lehet de nagyon csinos
El hívtam randira de azt mondta ne is álmodjak róla hogy el jön velem
Jó mikor suliba jártunk csúfoltuk a súlya meg a kinèzet miatt de emiatt nem akar el jöni velem ? Meddig most már tényleg nagyon bomba nő lett belőle
Már ne haragudj..de ezt most komolyan gondoltad?:D
csúfoltad,megaláztad és várod hogy karjaidba essen?
Néztem Facebookon az adatlapját ugyan azal a sráccal van együtt akivel még 4 éve
De szereintem egy ilyen nőhőz ami lett belőle nem egy olyan srác való kőver a csávó meg még arcán lehet lattni a pattanások helyèt ere vele van mikor sokal jobb pasit kaphatna a mostani kinèzetèvel
a külsőn kívül mi vonz benne?
neki még a külsőd se tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!