Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek le akar koptatni a lány?
3 hete ismerkedünk, én elhívtam randira piknikezni. Ő azt mondta nem ér rá leköti a munka, és a YouTube-ra a videók készités, és így párjára már nem lenne ideje. Az igaz sok videót csinált már YouTube-ra. 2 órát azért eljöhettet volna velem. Mert a tesójával és a barátnőjével el tud menni moziba pokémon go-zni.
Szerintetek nagyképű a csaj? Ezt írjátok be a YouTube-ra (Infó a Pénteki Liveról) (Star Wars VII - Bejelentkezés a Mozi Előtt)
Ezeket írta nekem a csaj, be is másolom nektek ide
Ne haragudj de nem kerssek most magamnak senkit. Nagyon leköt a meló ès a videózás. Időm sem maradna a páromra.
úgy ahogy te szeretnéd nem, de ha véletlen meg látsz oda szólhatsz nem futok el :D
Azèrt kène haragudni mert randira akartál hívni? :D Dehogy haragszom :) Kedves tőled ès ha nem lennèk ennyire elfoglalt talán mèg össze is jöhetett volna :) szóval nyugi cseppet sem haragszom :)
Idézek: "Ne haragudj de nem kerssek most magamnak senkit."
Apa, ez a nő tőled nem akar semmit. Eléggé egyértelműen megmondta, minek foglalkozol még vele?
:(
Tetszik nekem. Akkor már nem foglalkozom vele.
Bullshit. "jhaaaaj de drága vagy és aranyos, ne haragudj marhára nem jössz be úgy, de valamit ki kell találnom, mert nem akarlak megbántani. Egyébként is hasmenése van a macskámnak"
Ez egy gyönyörű kakaburger, sokan megeszik, próbálkoznak utána is: "nyami nyami de finom ez a shitburger, kérhetek még rá egy kis majonézt is esetleg?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!