Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolognak számít, ha egy 32 éves férfi egy 18 éves lánnyal akar randizni?
Figyelt kérdés
Mert szerintem nem.2016. dec. 28. 15:40
1/10 anonim válasza:
Azt nem randinak hívjuk, hanem kufircolásnak és kihasználásnak.
2/10 anonim válasza:
Nem normális, ez csak szexkapcsolat lesz, más nem.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, inkább ezt a szót kellett volna használnom. :D
2016. dec. 28. 15:43
5/10 anonim válasza:
Akkor a fentiek tükrében keresnék kihasznalalsra es kufircolasra holnap délután és este 18 éves lányokat ;)
(nem vagyok telhetetlen, egy alkalomra egy lány elég ;) bár a többest még nem próbáltam)
31/F
7/10 anonim válasza:
Normális dolog egy 18 évesnek majdnem dupla annyi idős pasival összejönnie...?
8/10 anonim válasza:
Persze. A friss p*nci jó. Kedves egészségére.
9/10 anonim válasza:
Ha mindkettőnek jó valamiért, akkor miért ne? Gondolom a 18 éves nincs kényszerítve.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a kérdező féltékeny a lányra. nekem se esett jól a múltkor itt, amikor egy 19 éves lány azt kérdezte, hogy lefeküdjön-e egy 52 éves fickóval (inkább velem! - a lánytól idősebb vagyok, a férfitól fiatalabb)
de ha a lány már elmúlt 18, és a lánynak tetszik a fiú, a fiúnak meg a lány, akkor kettőjükön kívül másnak nagyon nincs köze hozzá, hogy lesz-e valami, és ha igen mi.
Egyébként nagyon sok válaszban azt olvasom és tapasztalom is, hogy a lányok az idősebbeket szeretik, mert jobban kijönnek velük. (de ez mindig is így volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!