Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire intő jel, ha a nő az első randin kijelenti, hogy ő minél hamarabb gyereket akar szülni mert ketyeg a biológiai órája?
túlreagálod, mert pasi vagy.
Nem azt mondta ő sem, hogy veled akar...csak most úgy érzi, megkomolyodott, esetleg családban lett gyerek másnál, és most úgy érzi, elkésett...csak mesél az érzéseiről kis bénán.
de az is lehet persze, hogy dilis, és ellopja a magvaidat, hogy legyen gyereke...
Anyaként mondom, hogy utálom az ilyet! Sok régi barátnőm ment úgy férjhez, hogy terhességi tesztet nyomkodott a pasia orra alá.... ez olyan gusztustalan.
Házasság után is évekig szedtem a tablettát, hogy jól összecsiszolódjunk... Randin ilyet nem vágunk a máyuk orra alá! -"Akar! "
Nem tudom mi is az ismerkedésünk első szakaszában (első pár komolyabb találkozó alkalmával) megbeszéltük hogy ő záros határidőn belül gyereket akar majd mert bár pasi de ő is öregszik és nem akar kerekesszékben menni a gyerek diplomaosztójára. Én ezt elfogadtam legalább már az elején tisztáztuk kinek mik a tervei. Ettől függetlenül szépen kijárom az egyetemet munkát keresek majd összeköltözünk összeházasodunk stb. Attól hogy valaki az elején jelzi hogy nem akar beleőszülni mire gyereke lesz még nem jelenti azt hogy most és azonnal mindenféle terv vagy érzelem nélkül. Ahogy írták is erre találna alkalmas jelöltet bármelyik kocsmában.
Ettől még valóban lehet elmebeteg csupán nem kell egyből elkönyvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!