Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire intő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire intő jel, ha a nő az első randin kijelenti, hogy ő minél hamarabb gyereket akar szülni mert ketyeg a biológiai órája?

Figyelt kérdés
28 éves a nő, én 27 vagyok. Én is szeretnék 3-4 év múlva családot, de előtte szeretném megtalálni a hozzá való lányt. Picit viszont meglepődtem a randialany kijelentésén, picit rossz érzés fogott el, mintha ő családot szeretne minden áron, az eszköz hozzá meg teljesen mindegy. Vagy csak én reagálom túl?

2016. okt. 24. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerűbb ezt az elején tisztázni, mint húzni egymás idejét...
2016. okt. 24. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

En megijednek egy ilyen ferfitol, elso par randin meg kapcsolat elejen eszembe se jut meg az, hogy minel elobb gyereket akarnek, ha ilyennel jonne a ferfi, hogy o minel elobb akar, nem biztos, hogy egymast keressuk :D

Mondjuk csak 25 vagyok, lehet 28 evesen mar szeretnek, mindenesetre akkor sem igy talalnam, ha netan randin szoba kerulne, hogy minel elobb akarok.

2016. okt. 24. 20:26
 13/22 anonim ***** válasza:

12,en nem ilyednek meg egy ilyen ferfitol es 25vagyok :)

Kerdezo,nem biztos,hogy dilinyos a no. Lehet,hogy szimplan olyat keres,aki tars lehet,es komolyabb kapcsolatot,nem pedig csak ugy 'jovan ez is mert most nincs mas ' tagot.

2016. okt. 24. 20:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Önmagában nem gáz. Szövegkörnyezettől is függ.
2016. okt. 24. 20:33
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Menekülj!!!

Lehet már terhes is!

Egyébként is, egy évvel öregebb.

Hozzád max. 22 való!

2016. okt. 24. 21:20
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
Komoly intö jel arra, hogy nem akar kamuzni. Ha neked a kamus csajok jönnek be akkor keress mást!
2016. okt. 24. 21:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Biztos velem van a baj (nem...), de én tartós (gyerekvállalós, családalapítós) kapcsolatra olyan 20-26 éves lányokkal randiznék.

Dugtam idén 37 éves nővel is már, tehát nem utasítom el az idősebb nőket, de vele sem nyilván a közös család volt a fő cél.

Egy fiatal lány már csak azért is jó, mert

A, nem sietnek sehová, nem rohannak

B, biológiailag sokkal alkalmasabbak szülésre (főleg több gyerekére)

28/F

2016. okt. 24. 21:35
 18/22 anonim válasza:
30%

Sziasztok!

Én is mondtam ilyet a férjemnek az első randik valamelyikén, mert túl egy váláson 30 évesen tisztázni kellett, hogy mit szeretnék. Akkor Ő 24 volt, nem gondoltam, hogy -bár úgy nézett ki minden téren passzolunk - lekötelezné magét. Engem viszont sürgetett az idő. ...A vége az lett, hogy aludt rá egy hetet, majd megkérte a kezem, hogy Ő döntött. :-) Ez 10 éve volt boldogan élünk, van egy 10 éves :-)))) és egy 2.5 éves gyerekünk. Szerintem korrekt tisztázni a terveket. Ha ezen gondolkodni kell, akkor nem egyezik az utatok.

2016. okt. 25. 08:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ezt érdemes minél előbb tisztázni, ha vki hamarosan gyereket szeretne, de első randin elég ijesztő, ha vki ezt hozza fel. Sztem illetlenség is, és nagyon kétségbeesett kaparásnak fogom fel. Nem szimpatikus.
2016. okt. 25. 09:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy spermadonort keres.

Egyszerűen csak tisztázni akarta, hogy ő mit vár a jövőtől. Nem szeretne egy olyan emberrel felesleges köröket végigjárni, belehabarodni, aki aztán közli, hogy egyébként legalább 10 évig szó sem lehet gyermekvállalásról.

2016. okt. 25. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!