Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm sosem keres engem, mindig csak én őt, miért?
Messengeren szoktunk beszélni, én szinte minden nap keresem őt, de ha nem írok rá akkor ő se, volt már hogy 4-5 napig se beszéltünk egymással, és nem írt akkor sem, végül én írtam neki megint.
Miért lehet ez?
Amikor írok akkor viszont mondig teljesen normális meg örül nekem.
neked van nõd othon akit neha megkef.lsz, es ha hianyod van irsz a masik csajnak?ezt igy kell erteni,vagy hogy?
Miert nem zarod le a kapcsol.ha nem jo es kezdesz ujat, vagy ha nem lehet nem tudsz varni?
Nagyon egyszerű a válasz: mert megteheti. Keresed, tartod vele a kapcsolatot, türelmesen vársz rá stb.
Olyan ez mint a kutyasétáltatás, ha eltűnsz a kutyusod szeme elől kétségbeesetten keres-szaladutánad, de amíg lát a szeme sarkából nyugodt és ő vágtat előre, te meg rohansz utána kétségbeesetten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!