Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a szeretőm, hogy óvatosnak kell lennünk?
Én vagyok a nő. Beleszerettem valakibe, de nem vagyok olyan helyzetben, hogy most lépni tudjak. Komolyan gondolom vele, de mostanában sok feladatunk van a férjemmel, amik a vállalkozásunkhoz kapcsolódnak. Nem tenne jót, ha rögtön beadnám a válást. Szeretném, ha előtte elintéznénk a fontosabb feladatokat, és amikor már egyikünk sem stresszes, akkor lépnék. A szeretőm azt ígérte, hogy ezt elfogadja, mégis sürget, hogy adjam be a válást. Az is megterhelő, hogy bár sokszor elmondtam neki, hogy nem tudok vele mindennap találkozni, nála aludni, vagy kézenfogva sétálni az utcán, mégis mindig rákérdez, hogy nem lehetne-e mégis... Szeretem őt és én is mindig vele akarok lenni, de nem vagyunk már tinik, megérthetné, hogy nem megy ez ilyen egyszerűen.
30N és 28F
A magyar nő, a magyar anya! 30 vagy, és én nem is a szerető miatt fikázlak:
1. Jajj, a körülmények, a vállalkozás....mi van? Az a hibás?
2. Jajj, a szeretőm, tényleg szeret.....
A te egyetlen bajod, hogy jómódodban azt sem tudod, milyen f@&zágot találj ki önfelmentésre meg szenvelegni.
Se a férjed, se a szeretőd nem irigylem. Bár az előbbi csak szabadul tőled egyszer! F, 38
Kifogás!
Mindig azt mondják, a férfiak képtelenek lépni. Itt egy hölgyemény, aki beparazott, mert a szereto fel akarja vállalni.
Szerintem a férjednek fogalma sincs róla, hogy válás közeli állapotban vagytok, és megijedtel. Valójában te nem szereted annyira a szeretodet, mint ő téged.
Talán megérne egy próbát helyrehozni a házasságot.
Teljesen megértem, hogy miért ennyire nyomulos a szeretőd, hiszen rossz érzés neki ez bujkálás, titkolózás. Viszont részedről is jogos, hogy miért nem vállalod fel a dolgot.
Nem fontos, hány éves a férjed, csak felmerült bennem, hogy vajon kinek a korát írtad a kérdés végére. Ha úgy tetszik, csak kíváncsi voltam.
Gondolom ez egy olyan kapcsolat, hogy összejöttetek 17-20 évesen és nem nagyon voltatok mással. Az ilyen kapcsolatokban mindig megkattannak az emberek, vagy előbb vagy utóbb, nálatok az utóbb jött be, de még időben vagytok, hogy új életet kezdjetek mindketten.
Haha..le fogsz bukni :)mégpedig a szeretőd borít majd mindent
Aztán majd agyalhatsz az ügyvédeddel a közös vállalkozásotok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!