Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondjàk azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk azt sokan, hogy a megcsalàst meg lehet bocsàtani?

Figyelt kérdés

Megkérem a 79, 81, 83 szàzalékos feminista nőket, hogy NE írjanak ide!

Főleg a 81%-os ne... köszi!

2019. ápr. 22. 14:30
1 2 3
 21/29 Izabella220 ***** válasza:
A valóság az,hogy akik új esélyt adtak anno,azoknak is kb a fele aki valóban megbocsátot.
2019. ápr. 22. 16:45
 22/29 anonim ***** válasza:
42%

Nekem elég nagy csalódás a párkapcsolatosdi érzelmi téren. Na persze sosem hittem, hogy olyan álomszerű lenne, mint a filmekben, de azért azt gondoltam mindig máshogy tudok majd nézni a páromra, mindig több lesz. A valóság pedig az, hogy nincs olyan, hogy ne laposodna el egy kapcsolat a „jó barátság + szex” szintjére. Ami bazikényelmes, nagyon hatékony, és ideális családalapításhoz.

De nem teljesen kielégítő a természetes egyéni szükségleteknek.

Szóval én tök megértem, ha valaki néha akar kis izgalmat az életébe a kapcsolata mellett. Max félévente egy hétben, amíg valamilyen egyéb ok miatt amúgy külön vannak a felek (pl munka miatt)... szerintem rendben van. Amíg thdják helyén kezelni. És az se lenne baj, ha nem megcsalás, hanem megbeszélés és szabályok alapján működne.

26f

2019. ápr. 22. 18:23
 23/29 anonim ***** válasza:
17%

14.vagyok.

Nem vállalok senkivel közösen lakáshitelt, főleg nem hímneművel.

Igen, menne a kukába 10-20 éves kapcsolat is. Nekem ne hordozzon haza nemi betegségeket. Ha más kell neki, legyen vér a tökeiben elémállni és elmondani, aztán lehet távozni.

2019. ápr. 22. 18:40
 24/29 anonim ***** válasza:
21%
A gyereknek meg jobb ha látja, hogy a megcsalásnak következményei vannak.
2019. ápr. 22. 18:41
 25/29 anonim ***** válasza:
72%

23.-nak.

Látod, ezért nem kell neked pasi, a villanycsődörbe meg elég elemeket cserélni.

2019. ápr. 22. 18:42
 26/29 anonim ***** válasza:
83%

23 eves hazassagot nem dobtam ki par alkalmas szexert,bar ott a no tobbet is akart volna ...

Persze elso reakciomban en is valni akartam,mert volt mas problema is.

Nem mondom hogy teljesen megbocsatottam,mert soha nem felejtem el,de a tuske bennem marad,a seb nehezen gyogyul.

De azota minden oke,most leszunk 32 eves hazasok,azaz,eltelt azota 9 ev,es em adott ra okot,hogy ujbol gyanakodjam ra,tanult belole,es valtoztunk is sokat.

2019. ápr. 23. 11:19
 27/29 anonim ***** válasza:
80%

Van az a szint, amikor az ember egy-két numera miatt rúgja fel egy élet munkáját. Mi a kezdetektől tisztáztuk ezt és talán a megengedő/nyílt kapcsolatunk miatt, talán másért, de eddig nem is igazán volt komoly példa félrelépésre.

Mi ketten úgy döntöttünk, hogy mivel egyikünk sem hisz abban, hogy egy életet le lehet élni hűséggel, anélkül, hogy izgalommal gondolna az ember másra, ezért máshogy állunk az ilyen eseményekhez. Nem akarunk tudni egymás dolgairól, rendezze le mindenki magában a csalfa érzéseket úgy, hogy a másik ebből semmit nem vesz észre. Ugyanakkor, ha a férjem lebukna és számomra egyértelművé válna, hogy megcsalt, akkorsem rúgnám fel az életünket. Egyetlen esetben igen. Ha érzelmekkel, hosszútávon tenné mindezt, mert az már teljesen másról szól, mint puszta új izgalmak/vágyak kielégítéséről. Ez egy teljesen más szint az én fejemben. A kapcsolatunk derekán kiderült, hogy mindketten így látjuk és már akkor lefektettük a szabályokat, ami úgy tűnik egyelőre működik. Aztán majd meglátjuk hogy alakul az idők során.

2019. ápr. 24. 12:26
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
25. Férjem van :P
2019. ápr. 24. 21:12
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
"Miért mondjàk azt sokan, hogy a megcsalàst meg lehet bocsàtani?" - tán, mert sokunknak ez a véleménye, Kérdező? Én férfiként azért tudnék felsorolni jó pár dolgot, ami sokkal komolyabb kárt okozna nekem és a kapcsolatunknak, mint hogy a páromnak esetleg van egy kellemes délutánja mással is... és ezzel Ő is hasonlóan van az én irányomban.
2019. ápr. 25. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!