Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondjàk azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk azt sokan, hogy a megcsalàst meg lehet bocsàtani?

Figyelt kérdés

Megkérem a 79, 81, 83 szàzalékos feminista nőket, hogy NE írjanak ide!

Főleg a 81%-os ne... köszi!

2019. ápr. 22. 14:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%

"A gyerek, anyagiak is csak kifogások részükről."

Jah, tök jó lehet elvált szülők gyerekének lenni, mert 8 évvel ezelőtt volt valami :)

Nem vagy te egy kicsit önző?

2019. ápr. 22. 15:05
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

11-es, jah, tökjó lehet olyan házasságban felnőni, ahol a gyerek látja a szülei félrelépéseit.Jó eséllyel tovább viszi a látottakat, vagy egy életre kiábrándul a párkapcsolatokból.

Önző?Lehet...de inkább van önbecsülésem és nincs gusztusom olyan emberhez, aki átvert, meg másokba dugdosta a hátam mögött a nemi szervét, amíg velem élt házasságban.És ezek után még jönne hozzám.Persze...sosem tudtam kiverni a fejemből, ha elképzeltem a szexjelenetét másokkal.Én már elváltam a csalás miatt, szóval nem légből írok.Ma sem bánom, és soha nem is fogom megbánni.És nem takaróztam a gyerekemmel sem.Minek maradtam volna egy olyan házasságban, amiben becsaptak, nem tudtam már bízni, és nem éreztem jól magam?

2019. ápr. 22. 15:19
 13/29 anonim ***** válasza:
12%

ŐSZINTÉN!

Ki az a marha, aki valóban elhiszi, hogy sem ő, sem a párja nem fog félrelépni a kapcsolat alatt? A kapcsolat pedig a sírig tart, nyilván! >:)

2019. ápr. 22. 15:27
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó! Senki nem hiszi, de ha bukta van, akkor válás is. Ennyi az egész🤷🏻‍♀️
2019. ápr. 22. 15:36
 15/29 anonim ***** válasza:
33%

14.-nek.

Oké, de akkor miért lesz gyerek és 30 éves lakáshitel?

És tényleg fel kell rúgni egy amúgy működő kapcsolatot?

2019. ápr. 22. 15:46
 16/29 anonim ***** válasza:
21%

"ŐSZINTÉN!

Ki az a marha, aki valóban elhiszi, hogy sem ő, sem a párja nem fog félrelépni a kapcsolat alatt? A kapcsolat pedig a sírig tart, nyilván! >:)"

Őszintén, én nem hiszem el, hogy nem lesz megcsalás.Viszont, ha lesz, akkor megy a kukába a kapcsolat.Nálam így is lett, és mindig is így lesz, ha még esetleg lesz kapcsolatom valakivel.

Sírig tart?Régen több ilyen volt, és mind csak a kényelem, kapcsolatfüggés, meg a "mit szólnának mások, ha elválnék" miatt tartott addig."Boldog" élet lehetett....Kivételt meg nem ismerek a környezetemben, de nem is hallottam még ilyenről.

2019. ápr. 22. 15:54
 17/29 anonim ***** válasza:
18%

#16 "Őszintén, én nem hiszem el, hogy nem lesz megcsalás.Viszont, ha lesz, akkor megy a kukába a kapcsolat."

Hogyan tervezel így? Nem hiszed el, hogy nem lesz, de nem is bocsátanál meg. Ez nem azt jelenti, hogy biztosan csúfos vége lesz? :D

2019. ápr. 22. 16:12
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

Ez egy igazi hülye :D

Gyerek mèg szerintem, azok állnak így hozzá.

2019. ápr. 22. 16:15
 19/29 LazyJones ***** válasza:
82%

"Ki az a marha, aki valóban elhiszi, hogy sem ő, sem a párja nem fog félrelépni a kapcsolat alatt? "

Én vagyok az a marha. A párommal meg tudjuk beszélni a vágyainkat, szükségleteinket, azt, hogy mi nem tetszik a másikban vagy magunkban. Hiszek benne és a kapcsolatunkban annyira, hogy elhiggyem, nem lesz nálunk megcsalás. Szakítani, válni, nyitott kapcsolatba átmenni lehet, hogy fogunk, lehet, hogy nem. De a megcsalást nem hiszem.

2019. ápr. 22. 16:31
 20/29 anonim ***** válasza:
94%

Én megbocsátottam, de szakítottam.

A megbocsátás nem azt jelenti, hogy neki adsz igazat, hogy egyetértesz azzal, amit csinált, hogy ő nyert és te vesztettél, hanem azt, hogy érzelmileg függetleníted magadat a történtektől, már nem rágódsz rajta, már érzel dühöt, már nem fűt a bosszúvágy, mert ezekkel csak magadnak ártasz.

2019. ápr. 22. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!