Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az érzelmi megcsalást sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelmi megcsalást sokan miért tartják durvábbnak, mint a félrekefélést?

Figyelt kérdés

2018. márc. 28. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Mert az érzelmek mélyen ülnek. Ha valaki oda be tud férkőzni...
2018. márc. 28. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Mert az érzelmi megcsalás a kapcsolat koporsójának utolsó előtti szöge. Onnantól már teljesen mindegy történik konkrét megcsalás vagy sem, szinte biztosan a kapcsolat végét jelenti.

Egy esetleges fellángolásból jövő vonzalom viszont, ahol csak egyetlen éjszakát akarnak a másiktól és nem többet az nem bír ekkora horderővel és nem pecsételi meg ilyen szinten a kapcsolat sorsát, ha most egyedül arra a félre vetítjük le aki félrelépett.

2018. márc. 28. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Tisztazd a fogalmat. Utana tegyel fel kerdest
2018. márc. 28. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerű a magyarázat. Nem a nemiszervek egymáshoz való vonzalmát hívjuk szerelemnek, hanem a szívek vonzalmát. A szívét bántod annak aki szeret még ha nem is csalod meg.
2018. márc. 28. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azért, mert számomra a párkapcsolat a lelki egymásra találásról szól, minden más (pl a szex) csak abból következik. A lélek mindennek az alapja. A testnek is.
2018. márc. 28. 22:18
 6/8 A kérdező kommentje:

"Tisztazd a fogalmat. Utana tegyel fel kerdest"

idióta!!

tusom mit jelent az érzelmi megcsalás.

pusztán az érdekel, hogy sokan miért tartják durvábbnak.

egy szóval sem mondtam, hogy én a szexet durvábbnak tartom, azokat nem értem, akik az érzelmi megcsalást könnyen veszik, mondván, ott a felek nem basztak.

2018. márc. 28. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nagy sebet ejt az elszenvedőjén, szerintem
2018. márc. 29. 00:19
 8/8 anonim válasza:
100%
Én is hasonlóan gondolom, ha a párom lefeküdne valaki mással akkor csak megvonnám a vállam és azt mondanám hogy hát oké előfordult, különösebben nem zavarna (nyilván ha nem rendszeres dologról van szó). Ha viszony mással ölelkezne, csókolózna, romantikázna vagy azt mondaná hogy szereti azt nem tudnám elviselni, szerintem szakítanék. Ennek az a magyarázata, hogy attól hogy az ember kapcsolatban van még szexuálisan vonzódik máshoz, miért ne tenné. Érzelmileg szerelemmel vonzódni viszony csak egy emberhez lehet igazán, és ha az már nem én vagyok akkor nincs értelme együtt lenni.
2018. márc. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!