Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tennetek? Legyszi irjatok sokan!
2eve vagyok egyutt a paromal. Nagyon rossz a kapcsolatunk mivel o mar nem szeret engem szerintem, vagy csak nagyom minimalisan. Ezt mar o is mondta es erezteti is velem.
Sokszor bant fizikaliag is es lelkikeg is. Az onbizalmam lerombolt mar. Tiszta szivembol szeretem, sokan nem ertik, hogy miert vagyok meg vele, de egyszeruen nem tudom elhagyni, teljesen tole fuggok. Eddig elkepzelni se tudtam volna hogy en megcsaljam öt.. De ahogy teltek az idok mindig bantott es ugyerzem mar "annyira"nem kotodok hozza. De viszont azt meg mindig elkepzelhetetlennek tartom hogy elhaggyam.
Pedig tudom hogy felre szokott kacsingatni..
Felajalkozott nekem is egy sokadik lehetoseg hogy megcsaljam eddig mindig eluztem az ilyeneket de most komolyan elgondolkoztam hogy meg tegyem e.?!
Engem csak a bosszu hajtana es egy kis remeny is hogy hatha igy a parom valamilyen szinten felejteni tudnam.. Ti mit tennetek?
Amit érzel, az nem szeretet, hanem függőség.
Te egy olyan emberhez ragaszkodsz, aki fizikailag és lelkileg bánt téged. Ha ezt elolvasod és megpróbálod magadtól elvonatkoztatva értelmezni, nem tűnik fel, hogy mennyire abszurd, borzasztó dolog ez? Egy kicsit nézd már meg kívülről magad, vedd észre, hogy milyen helyzetben vagy.
Ne haragudj, de totál megérdemled.
Én olyan közegben nőttem fel, ahol kb minden nőt vert az ura, bántotta minden módon.
Már kislányként se tudtam sajnálni őket. Aki olyan buta hogy hagyja magát, megérdemli.
Nektek gyereketek sincs. Lépj le, tűnj onnét, jelentsd fel!
Nem csalnám meg.
Nem miatta, magam miatt.
A hazug szeretőnél mindenképp magasabbra pozícionálom magam, neked is ezt ajánlom.
Inkább oldd meg normálisan a fennálló, neked sem jó élethelyzetedet.
Szüntesd meg a "teljesen tőle függök" állapotot.
Nem bántásképpen írom, de az írásképed alapján sem tűnsz egy magasan kvalifikált nőnek. Az anyagi kiszolgáltatottságot munkavállalással, esetleg ha nagyon fiatal vagy, akkor a családod (szülők) segítségével, hazaköltözéssel stb. tudod megoldani, a lelki függőséget pedig tényleg csak elhatározással.
fejben és szívben kellene odáig eljutni, hogy te is értékes ember vagy és nem kellene úgy leélni az életedet egy arra nem méltó társ mellett, hogy ilyen szintre alacsonyodsz, hogy eltűröd a másiktól a tisztességtelenséget (a megcsalás mindenkitől az!), a bántalmazást.
Ezen csak és kizárólag te magad tudsz segíteni.
Ha egyedül nem megy és érted is, amit írok, akkor ne szégyelj szaksegítséget kérni esetleg mentálhigiénés tanácsadótól, pszichológustól, családsegítő központtól, áldozatvédőktől.
...miből gondolod egyébként, hogy a partnered attól másképp viszonyulna hozzád vagy az egyébként krotikán aluli kapcsolatod varázsütésre megjavulna, ha te is a tisztességtelenség útjára lépsz?
Hidd el, nem segítenél ezzel sem magadon, sem a kapcsolatodon, sőt. Talán épp a tett utáni lelkiismeretfurdalásod fog még inkább szolgalelkűségbe, kompenzálásba taszítani a partnereddel való kapcsolatodban.
Kemény szavak tudom, de bízom abban, hogy képes vagy rajta elgondolkodni.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!