Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tennetek? Legyszi irjatok sokan!
2eve vagyok egyutt a paromal. Nagyon rossz a kapcsolatunk mivel o mar nem szeret engem szerintem, vagy csak nagyom minimalisan. Ezt mar o is mondta es erezteti is velem.
Sokszor bant fizikaliag is es lelkikeg is. Az onbizalmam lerombolt mar. Tiszta szivembol szeretem, sokan nem ertik, hogy miert vagyok meg vele, de egyszeruen nem tudom elhagyni, teljesen tole fuggok. Eddig elkepzelni se tudtam volna hogy en megcsaljam öt.. De ahogy teltek az idok mindig bantott es ugyerzem mar "annyira"nem kotodok hozza. De viszont azt meg mindig elkepzelhetetlennek tartom hogy elhaggyam.
Pedig tudom hogy felre szokott kacsingatni..
Felajalkozott nekem is egy sokadik lehetoseg hogy megcsaljam eddig mindig eluztem az ilyeneket de most komolyan elgondolkoztam hogy meg tegyem e.?!
Engem csak a bosszu hajtana es egy kis remeny is hogy hatha igy a parom valamilyen szinten felejteni tudnam.. Ti mit tennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!