Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti meg tennetek? Legyszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg tennetek? Legyszi irjatok sokan!

Figyelt kérdés

2eve vagyok egyutt a paromal. Nagyon rossz a kapcsolatunk mivel o mar nem szeret engem szerintem, vagy csak nagyom minimalisan. Ezt mar o is mondta es erezteti is velem.

Sokszor bant fizikaliag is es lelkikeg is. Az onbizalmam lerombolt mar. Tiszta szivembol szeretem, sokan nem ertik, hogy miert vagyok meg vele, de egyszeruen nem tudom elhagyni, teljesen tole fuggok. Eddig elkepzelni se tudtam volna hogy en megcsaljam öt.. De ahogy teltek az idok mindig bantott es ugyerzem mar "annyira"nem kotodok hozza. De viszont azt meg mindig elkepzelhetetlennek tartom hogy elhaggyam.

Pedig tudom hogy felre szokott kacsingatni..

Felajalkozott nekem is egy sokadik lehetoseg hogy megcsaljam eddig mindig eluztem az ilyeneket de most komolyan elgondolkoztam hogy meg tegyem e.?!

Engem csak a bosszu hajtana es egy kis remeny is hogy hatha igy a parom valamilyen szinten felejteni tudnam.. Ti mit tennetek?

2017. szept. 28. 10:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy az hogy nem érdemes egy olyan kapcsolatban maradni ahol csak az egyik tesz azért hogy fejlődjön a másik meg szarik rá .Ő nem fog vàltozni a kedvedért sem hiàba talàlsz ki bàrmit is .Ha megütne a párom akkor szépen kiadnâm az útjàt és a sohanem viszontlàtàsra lenne .
2017. szept. 28. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!