Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy sokan szerelmesek belém. Ti ilyenkor mit tennétek?
kialakult egy kép miszerint a jó nők csak a menő pasikkal állnak szóba a többieket le se sz@rják.
én igyekszek mindenkinek megadnia tiszteletet szépen beszélek mindenkivel sokat mosolygok de emiatt sokan máris belemagyaráznak a dologba olyat ami nincs "nahát az efféle lányok totál semmibe vesznek de ez kedves ó igen ez jelent valamit"
hogy kikre bukom? nos igencsak válogatós vagyok
összvisz 2 kapcsolatom volt(sejthetitek nem azért mert csak 2nek kellettem volna) nos ez a 2 srác amolyan jóképű tehetős család gyereket meg minden fityfene volt.rövid ideig tartott a lámur velük mert mikor érezni kezdtem hogy csökken a figyelmességük felém, kidobtam őket.megszokták hogy minden csaj mint a kutyák ragaszkodnak hozzájuk hát én inkább csalódtam és tudtukra adtam hogy nem való nekik a magas ló
akik meg alapból nem jönnek be azokat nem hitegetem.a szex téma ezért kicsit húzos mert szükségleteim nekem is vannak.ezeket egy barátom(mármint csak szimpla barát) elégíti ki akit már általános iskolás korom óta ismerek.megmondtam neki hogy "érzelmek nélkül az élvezetért" ő ezt tudomásul vette .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!