Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ilyenkor?
Az a helyzet, hogy egy lánynak nem jövök be. Először csak tetszett, aztán jobban megismertem és kiderült, hogy nagyon rendes. Végül kb. 4 napja rákérdeztem, hogy bejövök - e neki és nem volt a válasz. Pedig az elejétől éreztettem vele, hogy többet szeretnék tőle, mint barátság. Mi ilyenkor a teendő? Az előző pár napban nagyon össze voltam törve. :/ Most kénytelen leszek másik lányt keresni vagy még változhat a dolog? Kb. 1 éve próbálkoztam egy másik lánynál ott is hasonló választ kaptam, aztán fél éven belül elkezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy sajnálja, hogy amikor bele voltam esve akkor nem járt velem. Ez most is megtörténhet, vagy erre nagyon kicsi az esély? Lányok, veletek volt már olyan, hogy egy fiú udvarolt, kikosaraztátok, majd visszafutottatok volna hozzá?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Éreztetni lehet vele, de nem úgy, hogy csöpögsz utána. Bizonyára túl picsogós voltál, olyan lányos megilletődött. Ő biztos inkább egy férfias jellemre vágyik. Kár érte epekedned, nem lesz belőle semmi. Az első benyomást már elbaxtad. Mellesleg nem szerethetted őt, mert nem is voltatok együtt. Max plátói szerelem volt ez.
Lépj tovább! Van még annyi csaj, sokkal jobbak is lesznek és olyanok is, akik értékelni fognak téged! Sose késő!
Szerintem túl késő már,mikor lépsz...Mindjárt az elején kell elkezdeni próbálkoznod,amikor még nem alakult ki semmi komoly köztetek,csak pl haverság.Mert ha az elején visszautasítanak akkor még könnyebben túlteszed magad rajta..
Szóval legközelebb bátorság.
Nem egyezek mindenben az elötem lévökkel.Nem köll ugy fölfogni hogy van ugyis megannyi más lány , mert ez igaz de ha ilyen fölfögásod van kétlem hogy egy normális rendes lánnyal lennétek valaha.
Szerinem ha eddig jól megvoltatok , attol még hogy nem et mondot lehetek barátok ,és ha tényleg ugyvan mint elöször , akkor leszt ideje a lánynak eldönteni hogy mit akar.
Én biztos nem mondanám egy fiunak hogy tetszik ha megkérdezné, ha akarnák ha nem is járni veel, eseteg hogy kedvelem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!