Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják itt sokan elfogadhatónak a megcsalást?

Figyelt kérdés
Vajon ha kiderülne, hogy őket is megcsalnák, akkor is elfogadhatónak tartanák?

2015. aug. 29. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Linkeld már be azokat a kérdéseket, ahol elfogadható válaszként írták a megcsalást!

A megcsalást csak az tartja elfogadhatónak, aki végzi is!

2015. aug. 29. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sokszor leírtam, hogy bizonyos körülmények között (hosszú távú kapcsolatban, ha hirtelen felindulásból és nem tervezetten történik, egyszeri alkalom, és a megcsaló megbánást tanúsít) akkor el tudnám fogadni. Azt, ha velem történne.
2015. aug. 29. 16:14
 3/10 A kérdező kommentje:

1: Nézd meg az alattad lévő hozzászólást például. :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..

34-es hozzászóló, de nekem például a 28-asból is az jön le, mintha elfogadhatónak tartaná. De vannak még ilyen válaszok, majd még keresek.

2015. aug. 29. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Köszi, nem kell többet keresni.

A megcsalással akkor sem értek egyet, mert ez a gyávák és az önzők fegyvere. Aki egyszer elkövet egy ilyet, az többször is el fogja.

2015. aug. 29. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd 10-15-20 év kapcsolat után beszélgessünk el erről... én 11 éves kapcsolat után írtam, hogy bizonyos esetekben el tudnám nézni.
2015. aug. 29. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Anyukámék 31 éve házasok, nincs megcsalás, csak nagy boldogság, szerelem, szeretet.

Amit te mondasz, az a kifogás része. Bízol abban, hogy ha egyszer megtörténik, akkor annyi is volt az egész. De tévedsz. Aki egyszer megtette, az később is megtenné. Egyébként meg egy teljesen boldog és harmonikus szerelmes kapcsolatban nem fordul elő a megcsalás. Ahol ez megtörténik, ott baj van a kapcsolatban, amit az egyik fél nem akar megoldani és megbeszélni a másikkal, így inkább választja a könnyebb utat, a megcsalást.

Gondolom te azért bocsátanád meg, mert már te is megcsaltad egyszer a párodat!

2015. aug. 29. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt még nem írtam le, hogy házasságuk előtt még 4 évig jártak.

Tehát már 35 éve ismerik egymást.

Ez remélem már elég hosszú neked. :)

2015. aug. 29. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:

A 20-35 eves hazassagban nagy titkok lehetnek. Amirol senki nem tud vagy csak ketten es kifele nem mondjak. Szoval gyerekkent sose tudhatjuk vajon az evtizedek ota hazas szuleink nagyszuleink ugyan mit nem osztottak meg egymassal vagy velunk. Mindenki alkosson maganak egy erkolcsileg elfogadhato szabalyrendszert a parkapcsolataiban es magaval legyen oszinte a megcsalas temaban. Aztan neha valtozni fognak a szabalyok.

Masokrol ne itelkezzunk, nem a mi dolgunk.

2015. aug. 29. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azt tartja elfogadhatónak, aki elképzelhetőnek tartja, hogy adott esetben ő is félrelépjen. Persze ők a legritkábban ismerik be nyilvánosan a nézeteiket. Egyébként pedig nincs semmi tolerálható abban, ha megalázod azt, aki bízik benned. Engem inkább az zavar, hogy egyesek még a saját szeretteiket is hagyják hazugságban élni, mikor tudomásuk van róla, hogy az illető párja fűvel-fával hempereg titokban. Szerintem ez is van olyan gerinctelen dolog, mint a megcsalás.
2015. aug. 29. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
A megcsalást nem, a visszacsalást viszont jogosnak tartom.
2015. aug. 29. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!