Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokan megbámulnak bikiniben, honnan tudjam, hogy csinosnak vagy dagadtnak tartanak?
Figyelt kérdés
Olyan kellemetlen néha. Látszik ez az arckifejezésen?2015. aug. 23. 11:44
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy megbámulnak. Bikiniben, alsónadrágban mindenki megnézni a másikat futólag, szinte reflexszerűen. Szerintem túlértékeled ezt a dolgot és túlzottak a félelmeid.
2/10 A kérdező kommentje:
Azokra értem, akik nagyon néznek, meg utánam is fordulnak, nők is. Úgy nem szeretem ezt.
2015. aug. 23. 11:55
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez nincs így, csak a te rémképeid. Nekem is volt egy ilyen időszakom, amikor azt gondoltam, mindenki engem néz (van egy kis enyhe szociális fóbiám), ez ellen nagyobb önelfogadással lehet tenni. Végül is azért mész ki a strandra, hogy jól érezd magad, nem? Kár ilyesmin görcsölni, ennél csak nagyobb gondok vannak az életben.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán vagyok megelégedve magammal, lehet, hogy igazad van.
2015. aug. 23. 12:36
7/10 anonim válasza:
Milyen magas vagy és hány kiló? Ebből már talán lehet következtetni. :D
8/10 anonim válasza:
Ha elismerően mosolyognak, akkor csinosnak, ha egy kis grimasz társul nézéshez, akkor dagadtnak. Magamból kiindulva, akkor nézek meg egy nőt, így ahogy leírtad, mikor tetszik, amit látok nőként. Barátkozz meg a gondolattal, hogy csinos vagy, ebből legalábbis ez jön le.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok most képet feltölteni, de köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 23. 17:57
10/10 anonim válasza:
Azért a paramétereidet leírhattad volna babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!