Miért van az, hogy pl. az utcán sokan megbámulnak, egyesek elég feltűnően, dögös vagyok stb. , de néha úgy érzem, ez ennyiben ki is merül. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Persze, jó érzés ha tetszem a pasiknak, megbámulnak, célzásokat tesznek esetleg (mondhatjuk bóknak is akár), de sokuk nem közeledik... Tanács?2014. márc. 24. 12:46
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a kisugárzásod alapján megközelíthetetlennek hisznek
2/8 Moszuke válasza:
öltözködj szolidabban.
a kihívó, könnyűvérőnek tűnő nő senkinek nem kell párkapcsolat céllal, de azt hittem ez már nyilvánvaló.
1 patronnyi kefélési céllal meg nyilván nem fognak leszólítani az utcán...
3/8 anonim válasza:
Mert tudják hogy az ilyen nőknek az igényeik a szomszédos galaxisokig érnek el.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem öltözöm kihívóan, max. divatosan, de csak szolid szinten. A munkámba nem fér bele a magamutogatás...
2014. márc. 24. 12:52
5/8 anonim válasza:
engem is megbámulnak, pedig dögös sem vagyok
béla 45F192cm, 147kg
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert lehet, hogy olyanok bámulnak meg, akik a koruk miatt (túl idős, túl fiatal), nem is gondolják, hogy közeledhetnének hozzád.
8/8 A kérdező kommentje:
24.! Hát 10-es, 20-as, 30-as, 40-es korosztály. Változó igazából.
2014. márc. 24. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!