Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán sokan megbámulnak, végigmérnek, ami a barátom nagyon zavarja, mit csináljak, hogy megnyugtassam, csak Ő kell nekem?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunnk még csak együtt, ezért nem érezi még magát stabil kapcsolatban, de szeretném megnyugtatni, hogy nem érdekelnek azok akik megnéznek.
Mit tegyek? Nem akarom minden nap hajtogatni, hogy "jaj így meg úgy szeretlek" mert szerintem ez csak 1 szó, tettekkel jobban ki tudom mutatni, hogy szeretek valakit
2008. szept. 4. 21:54
1/9 anonim válasza:
Hát pl mondhatod neki, amikor sétáltok és megjegyzi, hogy "na ez megint mit bámul?", hogy "jah, torkig vagyok már velük, nem igaz, hogy nem látják, hogy te itt vagy nekem". És akkor megcsókolod. Ebből tuti érezni fogja, hogy csak ő kell neked és nem kell mindig hajtogatnod, hogy szereted.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire öltözöl kihívóan, de ha igen, akkor azért bámulnak meg.
3/9 A kérdező kommentje:
nem öltözök kihívóan. szoknya meg póló, nem top.. egyszerű póló meg mondjuk halásznadrág vagy farmerszoknya. nem is viselkedek kihívóan
2008. szept. 4. 22:13
4/9 A kérdező kommentje:
semmi magassarkú topánka, meg 1000 kiló smink - szempillaspirál meg szemceruza
2008. szept. 4. 22:24
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy épp a természetes szépséged miatt figyelnek fel rád. Az én párom ezt szokta nekem mondani :-D Kérdezd meg, hogy mennyire zavarja ez őt, mert téged már nagyon. Beszélgess meg vele, nem kell mindig azt hajtogatnod, hogy szereted.
6/9 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy én már észre sem veszem, és Ő az aki mindig megjegyzi.. azt mondta h nekem könnyű mert én már megszoktam, de ő meg nem :S
2008. szept. 4. 22:43
7/9 anonim válasza:
Tudod mit? Ha el szeretnéd kerülni, hogy megbámuljanak, akkor olyankor, amikor bámulnak, csak szólalj meg!!!!!!!!!!! (kommented alapján....pfff)
9/9 anonim válasza:
Ha sétáltok és valaki megnéz, akkor rögtön szorítsd meg a kezét, vagy figyelj rá, adj neki egy puszit vagy valami. Így valahogy sztem rájön, hogy oda se figyelsz a többi pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!