A párommal elhatároztuk kb. két hete, hogy gyereket szeretnénk. De most eléggé parázik. Mit tegyek, hogy megnyugtassam?
szia. a spontán vetélés kockazata sajnos nagy.
a ferfiak furan "veszik be" a babat. az enyem is azt mondta még a 12. héten is (amikor pedig mar tulvoltam az elso kritikus korszakon), hogy ne nagyon éljem magam bele a bababa. (pedig a 12. heten már közel 7 centis volt bennem a babó!)
Ne tegyél ellene semmit, szerelmeskedjetek sokat, onfeledten, egy ido utan elmúlik nála magától!
(most 14 hetes vagyok, 13 hetesen latta eloszor a parom ultrahangon a babócánkat, azóta ugy ahogy kezdi elfogadni, neha a pocimat is megsimogatja, de azert meg mindig nagyon aggodik nehogy valami baj legyen! én is aggódok, de ő "tagad". es ezt a "tagadást" sok esetben sok férfinal eszrevettem, nagy reszuk igy reagalja le. szoval termeszetes, ne aggódj, és nem kell tenned semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!