Még csak most tervezzük a babát, de már most elhatároztuk, ha megszületik köldökzsinórból őssejtet vetetünk le. Ti hogy vélekedtek az őssejtlevételről?
Szia, szerintem jó dolog, ha lenne pénzünk rá, biztosan levetetném én is.
De nem tudjuk kifizetni, még részletekben sem, mert ki mer a lakáshitel mellé ilyen gazdasági helyzetben még plusz 14-15 ezret bevállalni havonta?Én bizony nem...
De az is igaz, hogy még annyira gyerekcipőben jár a dolog, mi van akkor, ha a mostani technológiával fagyasztott őssejtet 15 év múlva nem tudják majd arra felhasználni, amire a gyerekemnek kéne?
Én már több tájékoztatót végighallgattam, de engem nem győztek meg 100%ig, így nem áldozok rá 400ezer forintot.
De ha olcsóbb lenne, megcsináltatnám, mert az ember nyilván mindent meg akar tenni a gyermekéért.
Szia!
Én őssejtpárti VOLTAM! De mielőtt megszületett volna a lányunk, utánaolvastam kicsit a technológiának. Az egyik előző válaszolóval maximálisan egyetértek abban, hogy néhány év múlva nem fogják tudni felhasználni arra, amire kellene. Plusz olvastam olyasmit is (tudományos dolog volt, így pontosan idézni már nem tudom - bocs), hogy többféle őssejt van. Tehát amit levesznek, azt nem biztos, hogy fel tudják az adott betegségre használni. Az egésznek annyi volt a lényege, hogy egy nagy lehúzás pillanatnyilag az egész. Ja, és mi a garancia arra, hogy nem csődöl be a cég idő előtt? Ahhoz túl drága. Szerintem egy-két év és lesz konkurenciájuk. Akkor olcsóbban lehet ehhez a "luxushoz" hozzájutni.
Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!