Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl sokan szeretnének ismerked...

Túl sokan szeretnének ismerkedni velem, mit tegyek? 20/F

Figyelt kérdés

Kis előzmény: Pár hónapja regisztráltam társkeresőre, feltettem magamról egy egyszerű profilképet, nem foglalkoztam vele sokat -csak egy előlapi kamerás kattintás- gondoltam megfelel. Írtam pár lánynak, hogy nem-e akarnak ismerkedni, sajnos nem igazán kaptam leveleket, csak nem tudtam mi a gond velem. Itt gyik-on utánakérdeztem a dolgoknak és megállapították, hogy nem túl előnyös a profilképem és mondták, mit kellene másképp. Megfogadtam a tanácsokat és csináltam új képet, immáron odafigyelve a részletekre.

Mármost az lenne a "problémám" hogy az elmúlt 1 hónapban írtam ~10 lánynak és nem kaptam leveleket. Miután kicseréltem a képem még az is visszaírt, aki letiltott :S Így most 5-en szeretnének ismerkedni. Ez eddig még nem is tűnne gondnak, viszont az a baj, hogy csak 1db van belőlem és egyiküket sem szeretném megbántani. Mit tennétek a helyemben? Mindenkinek szeretnék adni lehetőséget, ugyanakkor szemétségnek érzem a megversenyeztetést :/

Nem számítottam erre, hogy ennyit jelent egy jobb profilkép...

Lehetőleg olyanok válaszoljanak akiknek nem 1 éjszakás kaland jár a fejükben.

2014. márc. 17. 09:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lakhelyed szerint milyen távolságban vannak?
2014. márc. 17. 09:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Amikor megtaláltam az igazit akkor még én is 2 nővel ismerkedtem a társkeresőn. De az élő találkozások után egyből letisztult a kép. A másikkal szerencsére érdektelenek voltunk egymás számára. Először csak levelezz velük és kérj randit más időpontokra. Ez nem versenyeztetés még, szerinted a nők mit csinálnak? De amelyik nem szimpatikus annak írd meg bátran el kell, hogy fogadják. Ha már több randid van velük és esetleg szex is na az már más tészta...

2014. márc. 17. 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:

szelektálj!

Lakhely, magasság...de ha kell akkor akár mell méret:)

dönteni tudni kell! :)

4/16 A kérdező kommentje:
10km-en belül mind
 5/16 Költőnő? ***** válasza:
100%
nem ciki a "versenyeztetés", ahogy Te fogalmazol... Eleinte sokan több lehetőséget tartanak fenn és ha kezd alakulni vmi komolyabb, akkor teszik le (jobb esetben) egy ember mellett a voksukat.
2014. márc. 17. 10:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Mesélj, miben volt más az új profilképed, én is szeretnék így járni, hogy nekem kelljen válogatnom. :)
2014. márc. 17. 10:04
 7/16 A kérdező kommentje:
lehet megpróbálom vegyíteni a 2 tanácsot. Szelektálok, majd a maradékkal ismerkedek. Mondjuk a szelektálás sem lesz egyszerű. Mikor meglepődve láttam a nagy érdeklődést, kipróbáltam, hogy az is visszaír-e most, akire biztosan azt mondanám, hogy nem fog és láss csodát kaptam levelet 1 órán belül. (mondjuk őt épp szelektálom, mert eléggé beképzeltnek tűnik)
2014. márc. 17. 10:05
 8/16 A kérdező kommentje:
abban volt más hogy Brad Pitt képét tettem ki :D na jó, nem is. Vettem fel egy inget és megigazítottam a hajam. 2-t csináltam, egy vigyorit és egy komolyat. Nem tudom kinek melyik nyerte el a tetszését :D
2014. márc. 17. 10:09
 9/16 Költőnő? ***** válasza:
próbálj levél helyett csetelni velük, ha van lehetőség rá. Az sokat elárul az emberről, ha akarja, ha nem.
2014. márc. 17. 10:13
 10/16 A kérdező kommentje:
azt próbálom erőltetni. Levelezgetésben van már tapasztalatom, nem hozza közelebb az embereket egymáshoz...
2014. márc. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!