Túl sokan szeretnének ismerkedni velem, mit tegyek? 20/F
Kis előzmény: Pár hónapja regisztráltam társkeresőre, feltettem magamról egy egyszerű profilképet, nem foglalkoztam vele sokat -csak egy előlapi kamerás kattintás- gondoltam megfelel. Írtam pár lánynak, hogy nem-e akarnak ismerkedni, sajnos nem igazán kaptam leveleket, csak nem tudtam mi a gond velem. Itt gyik-on utánakérdeztem a dolgoknak és megállapították, hogy nem túl előnyös a profilképem és mondták, mit kellene másképp. Megfogadtam a tanácsokat és csináltam új képet, immáron odafigyelve a részletekre.
Mármost az lenne a "problémám" hogy az elmúlt 1 hónapban írtam ~10 lánynak és nem kaptam leveleket. Miután kicseréltem a képem még az is visszaírt, aki letiltott :S Így most 5-en szeretnének ismerkedni. Ez eddig még nem is tűnne gondnak, viszont az a baj, hogy csak 1db van belőlem és egyiküket sem szeretném megbántani. Mit tennétek a helyemben? Mindenkinek szeretnék adni lehetőséget, ugyanakkor szemétségnek érzem a megversenyeztetést :/
Nem számítottam erre, hogy ennyit jelent egy jobb profilkép...
Lehetőleg olyanok válaszoljanak akiknek nem 1 éjszakás kaland jár a fejükben.
Azért vicces mit tesz egy ruha... Pedig ugye a mondás szerint: "nem a ruha teszi az embert". :D
Én úgy találtam meg az igazit, hogy pont egy olyan képem volt kint ami a legtöbb nő szerint taszító, mert nőfalónak állít be. Igaz 1-2 évig a kutya nem is írt azon az oldalon :P Kb. 6x cserélgettem a profilom, meg a szövegeket is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!