Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl sokan szeretnének ismerked...

Túl sokan szeretnének ismerkedni velem, mit tegyek? 20/F

Figyelt kérdés

Kis előzmény: Pár hónapja regisztráltam társkeresőre, feltettem magamról egy egyszerű profilképet, nem foglalkoztam vele sokat -csak egy előlapi kamerás kattintás- gondoltam megfelel. Írtam pár lánynak, hogy nem-e akarnak ismerkedni, sajnos nem igazán kaptam leveleket, csak nem tudtam mi a gond velem. Itt gyik-on utánakérdeztem a dolgoknak és megállapították, hogy nem túl előnyös a profilképem és mondták, mit kellene másképp. Megfogadtam a tanácsokat és csináltam új képet, immáron odafigyelve a részletekre.

Mármost az lenne a "problémám" hogy az elmúlt 1 hónapban írtam ~10 lánynak és nem kaptam leveleket. Miután kicseréltem a képem még az is visszaírt, aki letiltott :S Így most 5-en szeretnének ismerkedni. Ez eddig még nem is tűnne gondnak, viszont az a baj, hogy csak 1db van belőlem és egyiküket sem szeretném megbántani. Mit tennétek a helyemben? Mindenkinek szeretnék adni lehetőséget, ugyanakkor szemétségnek érzem a megversenyeztetést :/

Nem számítottam erre, hogy ennyit jelent egy jobb profilkép...

Lehetőleg olyanok válaszoljanak akiknek nem 1 éjszakás kaland jár a fejükben.

2014. márc. 17. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért vicces mit tesz egy ruha... Pedig ugye a mondás szerint: "nem a ruha teszi az embert". :D

Én úgy találtam meg az igazit, hogy pont egy olyan képem volt kint ami a legtöbb nő szerint taszító, mert nőfalónak állít be. Igaz 1-2 évig a kutya nem is írt azon az oldalon :P Kb. 6x cserélgettem a profilom, meg a szövegeket is...

2014. márc. 17. 10:40
 12/16 Költőnő? ***** válasza:
"erőltetni" talán mégsem kéne :))
2014. márc. 17. 10:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez természetes. Halványan sugallom nekik, hogy nem-e lehetne... Erőltetni semmit sem akarok. Ha benne van akkor ok, ha nem hát nem, de akkor -1 pont :D
2014. márc. 17. 12:25
 14/16 anonim ***** válasza:
ha tényleg súlyossá válik a helyzet, cseréld vissza a profilképed.
2014. márc. 17. 12:32
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot, észben tartom :D
2014. márc. 17. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Bekell osztani. Minden napra jusson legalább egy.
2014. márc. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!