2-3 év alatt ennyit lehet változni? Míg korábban töbnyire azt hallottam vissza hogy jóképű srác vagyok és voltak is bnőim most az ellenkezője van sokan csúnyának tartanak sokszor azt érzem megbámulnak az utcán meg kapok a megjegyzéseket is.
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 22:04
1/4 anonim válasza:
Ha változtál azóta azt te is csak észrevennéd. Nem lehet hogy csak új frizurád vagy stílusod lett ami nem tetszik másoknak mert esetleg nem áll jól?
2/4 anonim válasza:
Nem venné észre. Ha nap mint nap tükörbe néz az ember, nem látja magán a változást.
De 2-3 év alatt nem lehet szerintem "elcsunyulni".
Az utcán az emberek mindenkit megbámulnak, mivel te vagy számukra a külső inger. :)
3/4 anonim válasza:
sztem azért bámulnak meg, mert szép vagy! :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem is azért néznek meg,mert helyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!