Kicsit kövér vagyok, s most alakul valami egy jóképű sráccal, de nincs merszem, mit tegyek?
Nem véletlenül érdeklődik pont TE irántad!!!
Tudom hogy érzel, velem is ez van, csak én nem kicsit vagyok kövér, hanem nagyon...
Szóval, magasról le kell tojni a gátlásokat, annak a pasinak TE kellesz, ez a lényeg!!:)
Hát, az a nagy harci helyzet, hogy én is duci vagyok, és nagyon jóképű a férjem. Tévhit, hogy csak a vékony nők kellenek a pasiknak!
Bátran, előre!!
Mi lehet a legnagyobb gáz? Maximum nem jön össze. Na és? Ő veszít el egy kedves, aranyos lányt, amilyen vagy. Majd jön a következő!
Hát ha alakul a dolog, akkor nehogy engedd h a gátlásod urrá legyen rajtad! Tudom mennyire nehéz.
Figyelj, a srác látja, h ilyen az alakod, szóval ha érdeklődik irántad, akkor az azt jelenti h neki te így bejössz, ahogy vagy. :)És nem a többi százezer sokkal szebb csaj érdekli, hanem Te!
A legjobb barátnőm is duci, mégis ragadnak rá a pasik, pedig nem tökéletes a teste, de van vmi a kisugárzásában, ami bejön a fiúknak.
Plusz most gondolj bele: Ha ezt a gátat nem töröd át, akkor nem csak ezt a srácot veszítheted el, de mi lesz később? Ha nem tudod ezt leküzdeni, akkor később sem tudsz belemenni nyugodt szívvel egy kapcsolatba.
Szóval más lehetőséged nincs, csak szembenézni a félelmeddel- ami egyébként alaptalan, ha tetszel a fiúnak, tehát mi kell még? :) Szorítok!
Szia. Szerintem nem kell aggódnod az alakod miatt !!A lényeg az h te szeresd magad így ahogy vagy. : ) Azt ne mondja nekem senki, hogy azok a lányok szépek, akik csontvékonyak. Jó az ha lehet fogni rajta valamit. : )
Csak bátran. Sok sikert !! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!