Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretotol vagy a ferjtol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretotol vagy a ferjtol gyerek? Dilemma on top.

Figyelt kérdés

Szoval docogve de eljutottam h macska helyett gyereket szeretnek, viszont a ferjem csaladjaban oroklodik a manias depresszio es a panikbetegseg. Imadjuk egymast, neki mar van egy kamasz fia...de egyszeruen felek attol h a gyerek esetleg orokli a depressziojat.

A masik verzio a szeretom aki viszont nem palya mert ugyan szeretjuk egymast, o nem az a ferfi akire szuksegem van es hosszutavon nem tud boldogga tenni. Viszont o nagyon szeretne gyereket, es o is szuper apa lenne de bennem nincs meg fele az az erzelmi kotodes ami a ferjem irant van.

A masik felelmem h mi lenne ha mondjuk lesz egy makk egeszseges gyerekunk a ferjemmel, es elkap ez az “utkereses”, vagy “nekem ez keves”, feeling es akkor itt maradok egy gyerekkel bezarva az anyasag bortonebe?

Masreszt 11 eve elek kulfoldon szeretnek mas orszagokat is kiprobalni, de masfelol pedig eletemben eloszor az van bennem h kesz vagyok arra h anya legyek.

Nyilvan ha nem leszek sem dol ossze a vilag. Anyagilag siman megengedhetjuk magunknak, mindkettonk csaladja boldogan kivenne a reszet a gyereknevelesbol,

Valakinek valami tanacsa esetleg?

Minden konstruktiv valaszt koszi.

Ferj 47 Szereto 45 en 35

2019. febr. 21. 19:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

"...viszont egy gyerek mellett lehet h a nem kene ez a fajta balansz mert a legtobb embert a gyerek letezese onmagaban boldogga tesz."

Egek...

Nem, nem tesz a gyerek létezése boldoggá. Mondom ezt úgy, hogy három van, és az életemnél is jobban szeretem őket.

De egy gyerek az idő 90%-ban inkább szívás. Nyűg van vele, gond van vele, fárasztó, sokba kerül. Igaz, hogy abban a 10%-ban olyan boldogságot és szeretet tapasztalt meg vele, amit semmi sem pótol. De NEM fog boldoggá tenni.

Ahogy a férjed is szereted, de nem vagy boldog, vagy ahogy a szeretőd is, de ő se tesz boldoggá. Csak kettejükből össze tudsz mozaikozni egy olyan szerelmet, amire vágysz.

De a gyerek az gyerek, nem pasi, nem férj, nem szerelem. Az unalmas, szexmentes házasságodhoz nem fog adni semmit. Ugyanúgy meglesz a hiányérzeted, mint most. Csak a kakis pelenka mellől két etetés között ezerszer nehezebb lesz kilógni egy kis titkos digidugira.

És borítékolható, hogy a gyerek is csak hiányérzeted fogja növelni, ugyanis azt várod, hogy boldoggá tesz a puszta létezése.

De épelméjű ember nem boldog, miközben kihányja a lelkét is, és hegynyire nő a hasa, hogy mozogni se tud. Nem boldog, miközben felrepedt bimbóval, sírva szoptat. Vagy hajnali egykor már ötödször ébred arra, hogy sír. És ez nem ér ám véget a baba korral! Imádom a gyerekeim, de a 10 éveshez is anyázva kelek fel, mikor hajnal háromkor telehányja a szőnyeget. (Nem a gyerekkel anyázok, őt vigasztalom, hogy semmi baj. De mikor arra kelsz, hogy az új szőnyegen taccsan a róka, akkor az első két szó a k.va életbe, vagy a b..ssza meg.)

Röviden: ne vállalj gyereket. Te az a típus vagy, aki mocskosul bánni fogja, és pocsék anya lesz.

2019. febr. 26. 13:58
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem hogy gyerek, férj sem való ilyen felfogással. Eszedbe ne jusson szülni. A puncikád csak a szerető elégíti ki, sem a férj - a gyerek iránti szeretet meg pláne nem fogja. Szóval a becses szabadságod a te igazi szerelmed, inkább ahhoz légy hűséges.
2019. febr. 26. 18:16
 33/35 A kérdező kommentje:

Annak ellenere h sok uzenetbol omlik a bigamia es a korlatoltsag megis sikerult belole azert osszerakni egy kepet. Azert nem mondom el a ferjemnek mert ugyan mellettem maradna de fajna neki es mivel elhagyni nem fogom, minek okozzak neki felesleges fajdalmat?

Valaki kerdezte h megis mi baja a ferjemnek? Bi polar depresszios es ugyan ritkan de vannak duhkitoresei amit nehezen toleralok (nem bantana soha) es neha kicsit olyan mint csacsi a Micimackobol, total letargia.

A szeretom ennek az ellentete ahogy en is es ha csak “jo szex” lenne mar lezartam volna, de konkretan vele az osszes vagyamat kielhetem, azokat amikorol nem is tudtam h leteznek.

A gyerekre azert gondoltam mint otlet mert lekoti az energiaimat de vegulis sok kommentelonek igaza van abban, h nekem a szabadsagom mindennel fontosabb. Onzo vagyok? Igen. A boldogsaghoz kell egy adag onzoseg es nem csak parkaocsolati szempontbol hanem az elet mas teruleten is.

A masik amiben hiszek az az, hogy egy ember nem adhat meg mindent egy masik embernek, ezert van az h sok ember boldog-tele hianyerzettel.

A moralis iranytum teny h jelenleg kileng, mondjuk nem hivnam gatlastalansagnak mert nem az az elsodleges ok, vagy osszetevo de az egyik anyuka akinek kirepedt a mellbimboja azert elgondolkoztatott azon h kell e gyerek.

2019. febr. 27. 08:40
 34/35 Bence_ ***** válasza:
43%

A kirepedt mellbimbó csak egy múló dolog 😉

Minden ember önző, azt teszi ami neki jó. Vizsgáld meg miért vagy mártír a férjed mellett.

Érzed, tudod, hogy mellette ez egy munka, tudod, hogy boldogtalan vagy de ott vagy mint egy beteg ápoló.

A jó, boldog élet az amikor gátlások nélkül élsz. Igen, gátlástalanul.

Szeresd meg magad, válj el, keress egy olyan férfit aki mellett szabadon élsz és vele legyen gyermeked.

Hidd el így már teljesen más lesz a gyerek, az a szerelmetek gyümölcse lesz, az akiben mind ketten benne vagytok, sőt az összes ős 😂.

Ha így vállalsz gyereket akkor az a kapcsolat koronázása lesz, melós de roppant jó dolog 😊

2019. febr. 27. 09:19
 35/35 anonim ***** válasza:

Neked nem csak egy kis adag önzőséged van, hanem hatalmas. Ha meg egy kis "kirepedt mellbimbó" elgondolkodtat arról hogy ezért mégse vállalnál gyereket, akkor tényleg ne legyen soha gyereked...

Igenis gátlástalan vagy. Azt teszel amit akarsz és orránál fogva vezeted a pszichésen beteg férjed.

2019. febr. 28. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!