Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok van egy 4 éves lányom. A férjemmel csak lakó társak vagyunk és meg csaltam. Mit tegyek?
A férjemmel 7 éve vagyunk egyőt és van egy közös gyerekünk.2 éve próbáljuk rendbe tenni a házasságunkat de nem megy. Semmibe nem értünk egyett, szeretkezni kb fél éve volt. Ő iszik és sokszor nagyon be tűtüzve jön haza. Ez a fő vita táma mert ugy chrom beteg. A kislányunkat nagyon szereti és a gyerek is őt.
Nagyon régóta boldogtalan vagyok se tisztelet se semmi nincsen már. A nyáron megismerkedtem egy sráccal a munka helyen és közel kerültünk egymáshoz. de ő elköltözött a hétvégén találkoztunkegy szórakozó helyen és kicsit kavartunk.Mnda hogy haza költözik és utána el hívna randizni . Ő tudja hogy férjezett vagyok és hogy van gyerekem is. ÉS azt hiszem kicsit bele szerettem. ÉS nost nem tuom mit is tehetnék.
Közös jövőtök szerintem már nincs. Ha helyre tudtátok volna tenni a dolgokat, nem lett volna még 2 év boldogtalanság.
A gyereknek meg az a fontos, hogy boldogok legyetek. Idővel amúgy is átlátna azon, hogy ha esetleg a vitákba is belepillant és belehallgat..
Most, hogy kavartatok, mi változott? Jobb a házasságod? Kevesebbet iszik?
Azt jobb, ha átgondolod, hogy mit akar tőled a srác. Kicsi esélye van, hogy egyből gyerekkel együtt kell neki valaki. Valószínűbb, hogy a dugatlan feleséget látja benned, aki hálás, ha néha alàvágnak rendesen.
Miatta ne válj el, mert pofira fogsz esni.
Azért kène elválni, mert xar a házasságod. Elvált anyaként se könnyű. Két rossz közül kell választanod a kisebb rosszat.
Gyakran járok ebben a topikban, bár nem saját bajomra választ találni, hanem mert érdekel mások élménye, története.
Ennek egy nagy hátránya, hogy az egész topikban(főleg a hasonló kérdéseknél, mint ez) úgy érzem magam, mintha egy óvodában lennék.
De most tényleg. Életképtelen embereknek kell tanácsot adni, ráadásul olyat, ami egyébként full alapvető lenne.
Na mind1, a lényeg:
Itt van a kérdező, van egy gyereke, aki irtó szorosan kötődik az apjához. Erre az anyuka meg megcsalja apukát, mert elhidegültek egymástól.
Amint kitudódik(mert ki fog), vége a házasságnak, ami a gyereket fogja lelkileg jól megviselni. Előre kell gondolkozni és helyrehozni a házasságotokat.
Ha viszont a férjed nem akarta volna helyrehozni, az bizony baj. Akkor valóban el kell gondolkozni a váláson.
Most már mindegy, cipelheted a keresztedet a hátadon a sírig, ha úgy döntesz.
A férjednek joga van tudni arról, hogy hűtlen voltál.
Mondd el, mert ha úgy jön rá, hogy nem te hoztad tudtára, valszeg pipa lesz rendesen.
Üljetek le, beszéljétek meg a lehetséges kimenetelelet és aszerint döntsetek. A férjed talán értékelni fogja, hogy az egész gerincedből maradt egy csigolya, hogy elmond mi jót is csináltál, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!