Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel hivatalosak vagyunk egy ünnepségre de én nem tudom menjek e mivel ott lesz az a nő is aki a szeretője volt. Szerintetek menjek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 23:08
1/21 anonim válasza:
Személy szerint nem mennék.De ha voltál olyan együgyű és elnézted ezt,akkor menj csak el,már csak azért is.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem néztem el... igazából akor épp külön voltunk egy hónapig mikor nekik közük volt egymáshoz
2017. dec. 14. 23:26
3/21 anonim válasza:
Gratulálok! Elég gyorsan betöltötték a helyed... egy hónap, de már mással kúr a férjed. Szted, szükség van rád? Menj el, hagy legyen kin röhögni.
4/21 anonim válasza:
Most nem ez a kerdes,valaszolok!!!
Ne azt elemezgessuk,mit miert csinalt...
Ha nem akarsz esetleges konfliktust,ne menj el ha nem muszaj.
Kinisan figyelni,mikor keverefik oda,es jopofizni vele,biztos nem akarsz.En nem mennek.
Mas,ha veletlenul talalkoztok,akkor lehet ugy csinalni,mintha nem venned eszre...
5/21 anonim válasza:
A férjednek kéne egyértelműen azt mondani, hogy nem mentek és pont.Nagyon tapintatlan lenne tőle ha elvárná, hogy így is menjetek, ha meg elmegy nélküled az még rosszabb.
7/21 anonim válasza:
Szerintem " csakazértis" menj el...😀
8/21 anonim válasza:
Én megkérném a férjem, hogy ne menjünk.
Ha mégis valami nagyon fontos eseményről van szó, akkor elmennénk ketten.
A legjobb formám hoznám, szexi és magabiztos lennék. Igyekezném elkerülni a másik nőt. Ha mégis beszélni kéne vele, jópofiznék ill burkoltan sértegetném.
9/21 anonim válasza:
Ne menj, ne zavard őket, hátha újra egymásra találnak, hiszen anno is elég gyorsan pótolt téged ;)
10/21 anonim válasza:
Menj el aztán "pee on her to show dominance"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!