Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szonyu dolgot tettem az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szonyu dolgot tettem az ex ferjemmel?

Figyelt kérdés

Exem es en elvaltunk egy no miatt.

En fel evre vissza csabitottam a no mellol.

A no a kocsi ele ugrott ongyilkos akart lenni en csak mosolyogtam ra.

Majd exem visszakoltozott hozzam mikor bemelegedett 2 honap alatt akkor utcara dobaltam a cuccait.

A szeretoje eltunt a bubanatba.

Neha eszembe jut es buntudatom van neha hatalmasat kacagok a torteneten.

Kerdes ; ez vissza fog ram szallni ?

#szerető #Exferj
2016. júl. 29. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Bízom benne, hogy visszakapod. Meg azt is, ha most kamuzol.
2016. júl. 29. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
Ön kérem elmebeteg?
2016. júl. 29. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gondot nem látok ebben. Az nem a te hibád, hogy a másik FELNŐTT nő ennyire gyenge érzelmileg, hogy öngyilkos akar lenni egy férfi miatt. Ezzel akarja zsarolni a exedet és a férjedet mint egy 12 éves kislány.

Kicsit forróvérű vagy, valamiért biztos kidobtad a cuccait. Biztos volt rá okod.

Hiszek a karmában, szerintem semmi roszat nem tettél.

2016. júl. 29. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak én értem úgy, hogy bosszúból visszacsábítottad a hapsit, és mikor már elbízta magát, hogy visszafogadod, megbocsátottál, kidobtad őt, hogy csak úgy reccsent?? Mert ha igen, akkor tőlem kapsz egy virtuális pacsit. Büszke vagyok rád. Ne aggódj, csak azt kapta amit érdemelt.
2016. júl. 29. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

3. A karma nem így működik. Minden rossz és jó tettnek megvan a maga ára. És ez nem függ attól, hogy miért tetted. Tehát ha megütnek és visszaütsz az is karma. És végsősoron minden ami történik. És a döntés a miénk hogy amit gondolunk azt megtesszük-e.

Tehát meg fogod kapni az élettől ennek a kiegyenlítését. De valószínűleg nem fogod tudni, hogy amiatt történt veled.

Ez a karma része.

Személyes véleményem az hogy butaság volt ezt tenni. És ezt te is tudod, mert bűntudatod van. Ezen pedig úgy tudsz enyhíteni ha bocsánatot kérsz.

Tudom hülyén jön ez ki mert téged is megbántottak és megaláztak. De a két dolog összefügg és egyben el is különül.

Törekedj arra hogy a legjobbat kihozd ebből. Azaz próbáld ezt elrendezni a többi résztvevővel.

2016. júl. 29. 18:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor száll vissza, ha ezen agyalsz és bevonzod.

Ismerek olyanokat, akik ezerszer rosszabb dolgokat tettek, és élnek boldogan. Még lelkifurdalásuk sincs.

Neked se legyen.

A férjed is felnőtt férfi, viselje a tettei következményét.

Egyébként meg gratulálok. ;)

Kevesen mernének ilyet megcsinálni, de ez hatalmas.

2016. júl. 29. 19:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Legszivesebben megvertem volna mindkettot de nem tehettem meg nem akartam bortonbe kerulni.
2016. júl. 29. 19:17
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
megértelek valahol, de más öngyilkossági kísérletén a legnagyobb dühöm közepette is megrendülnék (attól még utálhatnám is akár). Senki halálán nem tudnék szórakozni.
2016. júl. 29. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
# 5/ pontosan tudom, hogy működika karma. De szerintem nem tett rosszat, így nincs mit visszakapnia.
2016. júl. 29. 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te voltál az ő karmája! bár nem hiszek benne :D
2016. júl. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!