Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szonyu dolgot tettem az ex ferjemmel?
Exem es en elvaltunk egy no miatt.
En fel evre vissza csabitottam a no mellol.
A no a kocsi ele ugrott ongyilkos akart lenni en csak mosolyogtam ra.
Majd exem visszakoltozott hozzam mikor bemelegedett 2 honap alatt akkor utcara dobaltam a cuccait.
A szeretoje eltunt a bubanatba.
Neha eszembe jut es buntudatom van neha hatalmasat kacagok a torteneten.
Kerdes ; ez vissza fog ram szallni ?
Semmi gondot nem látok ebben. Az nem a te hibád, hogy a másik FELNŐTT nő ennyire gyenge érzelmileg, hogy öngyilkos akar lenni egy férfi miatt. Ezzel akarja zsarolni a exedet és a férjedet mint egy 12 éves kislány.
Kicsit forróvérű vagy, valamiért biztos kidobtad a cuccait. Biztos volt rá okod.
Hiszek a karmában, szerintem semmi roszat nem tettél.
3. A karma nem így működik. Minden rossz és jó tettnek megvan a maga ára. És ez nem függ attól, hogy miért tetted. Tehát ha megütnek és visszaütsz az is karma. És végsősoron minden ami történik. És a döntés a miénk hogy amit gondolunk azt megtesszük-e.
Tehát meg fogod kapni az élettől ennek a kiegyenlítését. De valószínűleg nem fogod tudni, hogy amiatt történt veled.
Ez a karma része.
Személyes véleményem az hogy butaság volt ezt tenni. És ezt te is tudod, mert bűntudatod van. Ezen pedig úgy tudsz enyhíteni ha bocsánatot kérsz.
Tudom hülyén jön ez ki mert téged is megbántottak és megaláztak. De a két dolog összefügg és egyben el is különül.
Törekedj arra hogy a legjobbat kihozd ebből. Azaz próbáld ezt elrendezni a többi résztvevővel.
Szerintem akkor száll vissza, ha ezen agyalsz és bevonzod.
Ismerek olyanokat, akik ezerszer rosszabb dolgokat tettek, és élnek boldogan. Még lelkifurdalásuk sincs.
Neked se legyen.
A férjed is felnőtt férfi, viselje a tettei következményét.
Egyébként meg gratulálok. ;)
Kevesen mernének ilyet megcsinálni, de ez hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!