Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek korai lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai lenne felvetni a dolgot?

Figyelt kérdés
Szeptember óta vagyok együtt a barátommal, aki 8 évvel idősebb, és már dolgozik, saját élete van. Én dolgozok és iskolába járok. Két hetente egy hetet töltünk együtt, mert munka miatt ideköti őt a cég minden második héten. De néha van hogy 3 hétig nem tud jönni, de most is pl majdnem egy hónapot itt van. Én albérletbe élek, ami nem túl nagy. Ilyenkor mikor itt van, akkor sülve főve, mintha együtt élnénk. Szeretném felvetni neki, hogy mi lenne ha közösen néznénk valamit, de a barátnőim szerint nagyon korai. De egyszerűbb lenne.

2015. dec. 5. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is nagyon korai
2015. dec. 6. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai, 3 hónapja együtt vagytok...

A férjemmel mi is ennyi idő után vetettük fel az összeköltözést, végül 6 hónap után találtunk olyan lakást, ami megfelelt.

2015. dec. 6. 10:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem is az lenne, hogy rögtön, még azért szervezés kérdése. Sokkal könnyebb lenne, szerintem mindkettőnknek. :D
2015. dec. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!