Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szonyu dolgot tettem az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szonyu dolgot tettem az ex ferjemmel?

Figyelt kérdés

Exem es en elvaltunk egy no miatt.

En fel evre vissza csabitottam a no mellol.

A no a kocsi ele ugrott ongyilkos akart lenni en csak mosolyogtam ra.

Majd exem visszakoltozott hozzam mikor bemelegedett 2 honap alatt akkor utcara dobaltam a cuccait.

A szeretoje eltunt a bubanatba.

Neha eszembe jut es buntudatom van neha hatalmasat kacagok a torteneten.

Kerdes ; ez vissza fog ram szallni ?

#szerető #Exferj
2016. júl. 29. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezt tettem a volt csajommal, annyi különbséggel, hogy én közben találtam nála jobbat, és amiatt raktam ki. Liraktam volna amúgy is, de ez még többet dobott rajta.

Plusz megköszöntem a szeretőnek egy sms-ben, hogy nélküle nem lennék boldog.

2016. júl. 30. 12:59
 12/14 A kérdező kommentje:

,,elhanyagolva ereztem magam ,,

Mert en napi 12-18 oraban dolgozta es estin tanultam a jobb jovo erdekeben.

A maca pedig otthon vakarta munka nelkul 2 gyerekkel ket apatol es megfozte a ferjem kedvenc etelet es megmasszirzota a labat amig en guriztem.

2016. júl. 30. 13:13
 13/14 A kérdező kommentje:

A tortenet nagyon regi de rendszeressen par evente felbofog eszembe jut a ribizlic feje a kocsi elott.

Istenem ugy megnyomtam volna a gazpedalt ha a ferjem mellette allt volna de ugy...

2016. júl. 30. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Jol csinaltad :) ne band, megerdemeltek
2016. júl. 31. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!