Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a ferjem, de nem tudja, szerintetek nagy bunt kovettem el? A szexet nem erzem a ferjemmel es emiatt kiprobaltam massal!
Bunt kovettel el.
Ha elhagytad volna es azuta szexelsz,akkor az mas.Undorito vagy.Csak a nok lehetnek ilyen sunyik.
Szégyelld magad,de nagyon.
Igen,bűnt követtél el.
Ezt mar ma egy kerdeshez leirtam, ugyanez volt a helyzet mint nalad, ezert ujra leirom.
Huha X evig nem dugtal felre, nagyszeru, megy erte a nobeldij.
Kepzeld engem elhagyott a felesegem, egy masik pasiert, de mikor erezte, hogy mas irant erez valamit akkor elemalt es elmondta, hogy ki akar lepni a hazassagunkbol, nem akar megalazni, megcsalni, mert nem tudna tukorbe nezni utana. Mondtam, hogy jo, gondolja at mit akar, ha most kilep az ajton utana nincs vissza ut, szabadon azt csinal amit akar es mindenki valalja a kovetkezmenyeket. Elment, ahogy fordult a kulcs a zarba, google, birosagi ugyfelfogadasi ido megnez, az elso munkanap beadtam a vallasi keresetet, 4 honap mulva szetvalasztottak. Ennyi, es megmaradt a gerinc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!