Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a ferjem, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a ferjem, de nem tudja, szerintetek nagy bunt kovettem el? A szexet nem erzem a ferjemmel es emiatt kiprobaltam massal!

Figyelt kérdés
ti megcsaltatok a parotokat ? es miert tettetek ?

2015. jún. 28. 18:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
20%

Bunt kovettel el.

Ha elhagytad volna es azuta szexelsz,akkor az mas.Undorito vagy.Csak a nok lehetnek ilyen sunyik.

2015. jún. 28. 18:44
 2/30 anonim ***** válasza:
59%
Igen, nagy bunt kovettel el ... egy szoszego, megbizhatatlan, erkolcstelen szutyadek vagy! Nem a ferjedet csaltad meg, hanem a hazassagi fogadalmadat szegted meg. Idovel ugy fogsz jarni mint a Jancsi es Juliskaban a boszorkany: lapatra fogsz kerulni.
2015. jún. 28. 18:44
 3/30 anonim ***** válasza:
23%
Mondd el neki, ha van egy kis esze akkor úgy ba*z ki téged mint macskát szarni.
2015. jún. 28. 18:46
 4/30 anonim ***** válasza:
6%

Szégyelld magad,de nagyon.

Igen,bűnt követtél el.

2015. jún. 28. 18:48
 5/30 Költőnő? ***** válasza:
0%
Ha nem érzed vele a szexet, minek mentél hozzá? Vagy innentől minden hónapban kipróbálnád mással, vagy mi?
2015. jún. 28. 18:50
 6/30 A kérdező kommentje:
4 es fel evig nem csaltam meg
2015. jún. 28. 18:58
 7/30 Költőnő? ***** válasza:
100%
de azt segíts már megérteni, h mi a pékér' mész hozzá egy olyan férfihez, akivel katasztrófa a szex?!
2015. jún. 28. 19:07
 8/30 anonim ***** válasza:
74%
Gratulálok. És az ilyeneket veszik el. facepalm
2015. jún. 28. 19:08
 9/30 Interferencia ***** válasza:
100%
4,5 évig nem? Szobrot neki!
2015. jún. 28. 19:09
 10/30 anonim ***** válasza:
92%

Ezt mar ma egy kerdeshez leirtam, ugyanez volt a helyzet mint nalad, ezert ujra leirom.

Huha X evig nem dugtal felre, nagyszeru, megy erte a nobeldij.

Kepzeld engem elhagyott a felesegem, egy masik pasiert, de mikor erezte, hogy mas irant erez valamit akkor elemalt es elmondta, hogy ki akar lepni a hazassagunkbol, nem akar megalazni, megcsalni, mert nem tudna tukorbe nezni utana. Mondtam, hogy jo, gondolja at mit akar, ha most kilep az ajton utana nincs vissza ut, szabadon azt csinal amit akar es mindenki valalja a kovetkezmenyeket. Elment, ahogy fordult a kulcs a zarba, google, birosagi ugyfelfogadasi ido megnez, az elso munkanap beadtam a vallasi keresetet, 4 honap mulva szetvalasztottak. Ennyi, es megmaradt a gerinc.

2015. jún. 28. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!