Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, megbocsajtana nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, megbocsajtana nekem?

Figyelt kérdés

Minden egy házibuliban kezdődött, ahol ott volt a csaj, akit már egy éve ismerek, jóba voltam addig is vele.. a buli vege fele bementunk haverom szobajaba ketten beszelgetni, volt mindkettonkbe.. hiányzott neki a rég nem látott barátja, nálam is ez volt a helyzet, hiányzott a már két hete nem látott barátnőm... Rengeteget beszéltünk, azon kaptam magam, hogy már teljesen oda van bújva hozzám.. látta a szememen, hogy nem pártolom cselekedetét, erre azt mondta hasonlitok a barátjára és olyan az illatom, ha nem baj idebúj.. na jó, legyen gondoltam, mi baj lehet... További beszélgetések után csend volt, ketten voltunk a szobába, haverom ágyán feküdve, ő hozzám bújva.. Már nem emlékszem pontosan mi történt a következő percekben, az ugrik be, hogy elkezd csokolni.. és én hagytam........ Miután abbahagyta szóhoz sem jutottam.. ő ezt mondta: gondold azt, hogy a barátnőd vagyok... Én idióta meg egy árva szót sem szóltam, folytattuk a heves csókolózást... Végül nem történt semmi ezen kívül, rámmászott, csókolgatott, ennyi.. kb. 10 perc után kimentünk... És mintha mi sem történt volna..

ez történt, mára már 3 hete... Szinte megöl a bűntudat, megbeszéltük, hogy köztünk marad a csajjal.. de én azóta gondolkozok hogyan mondjam el, és merítgetek erőt.. de sosem tudom elmondani... Nagyon szeretem A barátnőmet, mindennél jobban és nem akarom, hogy ez miatt végetérjenek a közös céljaink, az álmaim.. amibe Ő a főszereplő! Nagyon félek, hogy szakítana emiatt velem, rettenetesen bánom a történteket..

2015. máj. 14. 23:39
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
38%
Hat ha biztos vagy benne h szereted es h tobbet nem fordul elonszerintem ne mond el neki...neha nem art egy kis kegyes hazugsag
2015. máj. 14. 23:42
 2/49 anonim ***** válasza:
36%
Joga van tudnia erről, gondolj bele: fordított esetben hogy esne, ha ilyet eltitkolna, vagy ha csak ilyet tenne? Mondd el neki, ha szereted ennyit érdemel. A tetteidért vállald a felelősséget.
2015. máj. 14. 23:46
 3/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem jo a kegyes hazugsag mert ha kesobb kiderul akkor meg azzal is megvadol hogy egy megcsalast elhallgattal elole a masik csaj meg zsarolhat ezzel. Ha tenyleg szeret meg te is szereted otvakkor uljetek le es mond el neki hogy mi volt. Lehet kiabalni fog vagy sirni es magat fogja okolni te pedig biztositsd hogy nem az o hibaja hogy hatalmas hiba volt es hogy csak o kell neked. Lehet egy ket napog nem akar majd talalkozni akkor ne irogass folyton neki max annyit hogy hogy vagy par sort es este egy jo ejt uzenetet. 2-4 nap mulva keresd fel valami spro meglepetessel es kerd hogy bocsatson meg. Addigra megenyhul.

18/L

2015. máj. 14. 23:47
 4/49 anonim ***** válasza:
* bocsajtson :)
2015. máj. 14. 23:47
 5/49 A kérdező kommentje:
Tönkre tenném a kapcsolatunkat ha elmondanám.... Es lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de én azt gondolom ez az egész fel tud szívódni, semmissé tud válni.. és ehhez azt kell tennem, hogy megadok Neki mindent.. megadom neki a 101%-os törődésemet és szeretetemet... Feledhetetlenné teszem a nyarát és mindenkinél boldogabbá teszem,. Mert amennyire szeret és amennyire képes vagyok érte megtenni bármit ez megvalósítható... Ezt szeretném megcsinálni, ha nem menne meg.. Olyan nincs:)
2015. máj. 14. 23:49
 6/49 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem küld el neki a kérdésed linkjét. Aztán reménykedj.
2015. máj. 14. 23:51
 7/49 anonim ***** válasza:
70%
Ha együtt tudsz élni a bűntudattal és el tudod viselni, hogy a kapcsolatotok hazugságon alapul csináld...
2015. máj. 14. 23:52
 8/49 A kérdező kommentje:
bizonytalan vagyok mi legyen... koszonom az eddigi valaszokat.. gondolkozok mi legyen..
2015. máj. 14. 23:52
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod de nokent figyelmeztetlek: ha minel kesobb tudja meg es valaki mastol esetleg vagy csak kiderul nagyon megutod a bokad!

Mi 3 eve vagyunk egyutt a parommal ha dgy ilyet elhallgatna nem hiszem hogy megtudnam neki bocsajtani mert folyton azon kattogna az agyam hogy vajon mi mast csinalt meg amirol nem tudok....

Ha elmondana rosszul esne de tudnam legalabb hogy megbanta es hogy engem szeret nem mast.

18/L 2#

2015. máj. 14. 23:53
 10/49 anonim ***** válasza:
Na 3# voltam bocsi
2015. máj. 14. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!