Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, megbocsajtana nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, megbocsajtana nekem?

Figyelt kérdés

Minden egy házibuliban kezdődött, ahol ott volt a csaj, akit már egy éve ismerek, jóba voltam addig is vele.. a buli vege fele bementunk haverom szobajaba ketten beszelgetni, volt mindkettonkbe.. hiányzott neki a rég nem látott barátja, nálam is ez volt a helyzet, hiányzott a már két hete nem látott barátnőm... Rengeteget beszéltünk, azon kaptam magam, hogy már teljesen oda van bújva hozzám.. látta a szememen, hogy nem pártolom cselekedetét, erre azt mondta hasonlitok a barátjára és olyan az illatom, ha nem baj idebúj.. na jó, legyen gondoltam, mi baj lehet... További beszélgetések után csend volt, ketten voltunk a szobába, haverom ágyán feküdve, ő hozzám bújva.. Már nem emlékszem pontosan mi történt a következő percekben, az ugrik be, hogy elkezd csokolni.. és én hagytam........ Miután abbahagyta szóhoz sem jutottam.. ő ezt mondta: gondold azt, hogy a barátnőd vagyok... Én idióta meg egy árva szót sem szóltam, folytattuk a heves csókolózást... Végül nem történt semmi ezen kívül, rámmászott, csókolgatott, ennyi.. kb. 10 perc után kimentünk... És mintha mi sem történt volna..

ez történt, mára már 3 hete... Szinte megöl a bűntudat, megbeszéltük, hogy köztünk marad a csajjal.. de én azóta gondolkozok hogyan mondjam el, és merítgetek erőt.. de sosem tudom elmondani... Nagyon szeretem A barátnőmet, mindennél jobban és nem akarom, hogy ez miatt végetérjenek a közös céljaink, az álmaim.. amibe Ő a főszereplő! Nagyon félek, hogy szakítana emiatt velem, rettenetesen bánom a történteket..

2015. máj. 14. 23:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
79%
Az utolsóval értek egyet, ha őszinte vagy, akkor legalább azt látja, hogy a bizalom megvan. Ha ezek után nem akarna veled maradni, azt is joga van neki eldönteni.
2015. máj. 14. 23:55
 12/49 anonim ***** válasza:
40%
Eszedbe ne jusson elmondani, kell az neked, hogy ne bízzon meg benned?
2015. máj. 15. 00:00
 13/49 anonim ***** válasza:
52%
Ha hazudik neki, akkor meg majd bízni fog? :D
2015. máj. 15. 00:01
 14/49 anonim ***** válasza:
47%
ha hazudik neki akkor nem fogja megtudni.
2015. máj. 15. 00:02
 15/49 anonim ***** válasza:
35%
Ha mar megcsinaltad a bajt es volt hozza eszed hogy megcsinald akkor mist legyel tokos legeny es vallj szint kulonben ha kiderul garantaltan elveszited ot!
2015. máj. 15. 00:03
 16/49 anonim ***** válasza:
52%
Mond el neki. Ha szeret és elhiszi amit mondasz, hogy csak te számítasz, lehet sikerrel jársz. Te is szeretnél tudni erről és szeretnéd, ha dönthetnél a hogyan továbbról és ezen döntés joga most őt illeti.
2015. máj. 15. 00:39
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

A többiek megadták neked a moralizálást, ezért én máshonnan közelítek:

Egy házibulin sokan vannak, nem csak ti ketten, és ha véletlenül nem is látták volna ahogy bementetek a haverotok szobájába, az azért mindig feltűnik, ha 10 percre / negyed órára eltűnik 2 ember, főleg ha lány akire amúgy is legtöbb fiú fél szemmel mindig sasol. Nem egy kietlen temetőben vonultatok félre. Tanúk vannak, és ha elkezdenek fantáziálni, ők nem csak csókolózást fognak beleképzelni.

Ezen azért gondolkozz el.

2015. máj. 15. 03:55
 18/49 anonim ***** válasza:
26%

Miért kéne elmondani???

Ezt rontjátok el mindig. Nem akkor kell férfinak lenni, amikor megcsaljátok a nőtöket, hanem akkor, amikor ezt képesek vagytok megtartani magatokban.

Nem kell magadat mentegetve, nyafogva odamenni és belegázolni az érzéseibe csak azért, mert túl nagy teher ez neked, és most már inkább átraknád a barátnőd vállára!

Cipeljed csak szépen, a barátnődet pedig tiszteld annyira, hogy nem alázod meg ezzel a dologgal!

Máskor meg majd gondolkodsz előre.

35/N

2015. máj. 15. 07:53
 19/49 anonim válasza:
Dugd meg
2015. máj. 15. 07:59
 20/49 anonim válasza:
Ittal ugye?
2015. máj. 15. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!